Şimdi Ara

Harddiskimde kapasite sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,bilgisayarımda 500 gblik samsung harddisk mevcut. 100 GB C:/ 360 gb D:/ olarak ayrılmış durumda. Benim sorunum şu ; D:/ kısmında toplamda sadece 50 gblik dosyam var,ama harddiske baktığımda 135 gblik dosya olduğunu söylüyor,aynı şekilde antivirüs taraması yapıyorum yine 130 gblik bi tarama oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 25 Kasım 2013; 1:12:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Vincent

Arkadaşlar merhaba,bilgisayarımda 500 gblik samsung harddisk mevcut. 100 GB C:/ 360 gb D:/ olarak ayrılmış durumda. Benim sorunum şu ; D:/ kısmında toplamda sadece 50 gblik dosyam var,ama harddiske baktığımda 135 gblik dosya olduğunu söylüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?

virüs olabilir.

Google dan combofix i indir.

YAPILIŞI : Combofix programını açıyoruz. Kendi yüklemeler yapıyor. Sonra size bir ekran gelecek I accept deyip geçin ve bekleyin Preparing to Run diyecek ve sonra stage 1 den 50 ye kadar kendi tamamlayacak ve en son birtane yazıların olduğu metin belgesi açılacak. Onu kapatıp sistemi yeniden başlatın. Tüm işlem bu kadardır .

NOT : COMBOFİX çalışırken arkaplanda hiçbirşey yapmayınız !!

En son C ve D de RECYCLE.BIN klasörü oluşur onu SHIFT + DELETE yap. sonra tekrar bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Vincent

Arkadaşlar merhaba,bilgisayarımda 500 gblik samsung harddisk mevcut. 100 GB C:/ 360 gb D:/ olarak ayrılmış durumda. Benim sorunum şu ; D:/ kısmında toplamda sadece 50 gblik dosyam var,ama harddiske baktığımda 135 gblik dosya olduğunu söylüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?

virüs olabilir.

Google dan combofix i indir.

YAPILIŞI : Combofix programını açıyoruz. Kendi yüklemeler yapıyor. Sonra size bir ekran gelecek I accept deyip geçin ve bekleyin Preparing to Run diyecek ve sonra stage 1 den 50 ye kadar kendi tamamlayacak ve en son birtane yazıların olduğu metin belgesi açılacak. Onu kapatıp sistemi yeniden başlatın. Tüm işlem bu kadardır .

NOT : COMBOFİX çalışırken arkaplanda hiçbirşey yapmayınız !!

En son C ve D de RECYCLE.BIN klasörü oluşur onu SHIFT + DELETE yap. sonra tekrar bak.

Hocam Combofix'i biliyorum. Antivirüs programları bişi bulamıyor haklısınız bir de onu deneyeyım ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici disk veri kopyalama sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.