Bildirim
Harddiski SATA mı almam lazım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sata2 derim.ama bütçe ne kadar senin ona göre? -
quote:
Orjinalden alıntı: kutis
Arkadaşlar Seagate ST320413A 20 GB Ultra-ATA/100 sabit diskimi değiştirmek istiyorum. SATA sabit disk alsam olur mu?
Birde hangi sabit diski önerirsiniz.
Sata kullanabilmen için anakartının sata girişlerine sahip olması gerekir anakartının modelini yazarsan yardımcı olabiliriz. -
kardeş elbette anakartında sata slotu varsa sata harddisk almanı tavsiye edrim .. hız olarak ata hdd ile sata hdd fark ettiriyor.. -
satalarla ideler arasında fazla bi fiyat farkı yok ama 20gb hdd olduğuna göre büyük ihtimalle senin anakartın satayı desteklemiyodur -
Anakartım Gigabyte GA-6VM7A (3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio) -
birde bu anakart neyi destekler neyi desteklemez böyle bir program yada link var mı? -
ANAKARTINDA HERALDE YOK AMA OLSA BİLE RAİD VARDIR ONLARDA SORUN YARATABİLİR. SEB EB İYİSİ 160GB PATA AL -
çok enteresan ama şuan ide satışı satanın 2 katı kadarmış ? neden olabilir bu arada 5-6 dolar fark var -
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
çok enteresan ama şuan ide satışı satanın 2 katı kadarmış ? neden olabilir bu arada 5-6 dolar fark var
demekki satayı pek tutmuyorlar yada beceremiyorlar kullanmayı bazı anakartlarda xp kurarken hata veriyor packli kuramıyorsun sadece packsiz kurabiliyorsun ama gerçekten enteresan ama aynı fiyat 2 side pek farketmiyor fiyat -
oyun oynuyosan sata al -
bütçen biraz iyiyse 200gb ya da 250gb al
fiyatları da gayet uygun
SEAGATE 200GB 7200RPM 8MB Hdd 94$+kdv
SEAGATE 250GB 7200RPM 8MB Hdd 100 $ + KDV
SAMSUNG 250GB 7200RPM 8MB Hdd
100 $ + KDV -
quote:
Orjinalden alıntı: strANGELity
www.gigabyte.com herbişisi burda
orası başka bir site
anakartın sayfası burda
http://www.gigabyte.com.tr/Default.htm -
Beyler sata nedemek ??? Bendeki hdd nin üstünde pata yazıyo ama satayı desteklermiki benim anakart ???(via pm266a pro anakartım var)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X