Şimdi Ara

Harddisk ve SSD yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet yanlışlıkla 3 kere üst üste kasaya ayağımı vurdum sonra mavi ekran verdi pc, bir daha açılmadı.
    kurtarma onarma hepsini denedim yinede işe yaramadı.
    bende format attım sonra bütün dosyalar silinmiş sistem diskindeki.

bir program felan açıyorum çok geç açılıyor oyunlarda takılmalar oluyor bazen.
    bu sorunun çözümü var mı?

• GÜNCEL
  • Şöyle sağlam bir tekme daha çak şaka bir yana sisteminde ssd olduğuna göre sistem ssd'ye kurulu farzediyorum.Hdd'yi sistemden ayırarak bir deneme yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

Şöyle sağlam bir tekme daha çak şaka bir yana sisteminde ssd olduğuna göre sistem ssd'ye kurulu farzediyorum.Hdd'yi sistemden ayırarak bir deneme yap.

hdd ye kurulu hocam
  • Hocam büyük ihtimalle hdd patlamış ama benim merak ettiğim makinaya ssd takılıyken sistem niye hdd ye kurulu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

Hocam büyük ihtimalle hdd patlamış ama benim merak ettiğim makinaya ssd takılıyken sistem niye hdd ye kurulu?

ssd 120 gb hocam gta 5 bide blr diye bir oyun var ssd de
  • Harddisk gidici gözüküyor. Yedekleme yapılacak şeyler varsa tam zamanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: celilsaygin

Harddisk gidici gözüküyor. Yedekleme yapılacak şeyler varsa tam zamanı

1 aydır bu şekilde kullanıyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

Hocam büyük ihtimalle hdd patlamış ama benim merak ettiğim makinaya ssd takılıyken sistem niye hdd ye kurulu?

Hocam neden ssd aldiniz o zaman :)

Gozunuzu deveyim isletim sistemini ssd ye kurun, hem daha güvenli cihaz(kirilma dusme vs ge karsi) hem de yuzlerce kat daha hizli :) ssd yi bulan adamin kulaklari cinladi:)

Not: 240 lik ssd kullaniyorum, oyunlar elbette guzel oluyor ssd de uzun sure sadece ssd ile idare ettim, ama 1 tb hdd aldim, oyunlarin yuzde 99 unda hic bir sikinti yok, hdd wd blue 1 TB. Lutfen OS u ssd ye kurun lutfen :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

quote:

quote:

Gozunuzu deveyim isletim sistemini ssd ye kurun, hem daha güvenli cihaz(kirilma dusme vs ge karsi) hem de yuzlerce kat daha hizli :) ssd yi bulan adamin kulaklari cinladi:)

Not: 240 lik ssd kullaniyorum, oyunlar elbette guzel oluyor ssd de uzun sure sadece ssd ile idare ettim, ama 1 tb hdd aldim, oyunlarin yuzde 99 unda hic bir sikinti yok, hdd wd blue 1 TB. Lutfen OS u ssd ye kurun lutfen :)

oyunda takılmalar felan oluyor bende ssd ile olmaz heralde diyip cahillik edip aldım ama meğerse darboğazdan dolayı oluyormuş:)

format atmaktan nefret ediyorum hocam ama sonraki formatta ssd ye kurucam

• quote:

quote:

quote:

quote:

oyunda takılmalar felan oluyor bende ssd ile olmaz heralde diyip cahillik edip aldım ama meğerse darboğazdan dolayı oluyormuş:)

Yeni format atmissiniz daha bir sey birikmedi bakin 1 saatinizi verin ssd ye kurun dua edeceksiniz ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni format atmissiniz daha bir sey birikmedi bakin 1 saatinizi verin ssd ye kurun dua edeceksiniz ya

hocam bi sürü oyun vs yükledim uğraştırıyor ama dediğim gibi virüs felan girirse bir şey olursa os ssd ye kurucam:)

• sormayı unuttum hdd nin bozulduğunu bir program ile felan anlayabilirmiyiz test ederek felan?
  • quote:

sormayı unuttum hdd nin bozulduğunu bir program ile felan anlayabilirmiyiz test ederek felan?

Hd tune

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Bir ekleme daha yapayım. Bad sector taraması yaparken quick scan'ın işaretini kaldırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KALEMLİK100

Bir ekleme daha yapayım. Bad sector taraması yaparken quick scan'ın işaretini kaldırın.

Hocam tarama bitti hep yeşil var hiç kırmızı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

quote:

sormayı unuttum hdd nin bozulduğunu bir program ile felan anlayabilirmiyiz test ederek felan?

Hd tune

Hocam burdaki sonuçlara göre ssd ve hdd düzgübn mü?
    düzgün ise neyde sorun var acaba?

Harddisk ve SSD yavaşladıHarddisk ve SSD yavaşladı

Harddisk ve SSD yavaşladıHarddisk ve SSD yavaşladı

@Volkanbaba @celilsaygin @fatihburak95

• kasada bi kısa devre olasığı olbilirmi acaba çarpmanın etkisiyle değilsede Sorun hdd gibi gözüküyor.En iyi çözüm sistemi uazay montajıyla ssdiye sistemi kurarak dene baktın sorun yok sonra hdd tak ozaman anlaşılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: PckoloJI

kasada bi kısa devre olasığı olbilirmi acaba çarpmanın etkisiyle değilsede Sorun hdd gibi gözüküyor.En iyi çözüm sistemi uazay montajıyla ssdiye sistemi kurarak dene baktın sorun yok sonra hdd tak ozaman anlaşılır

kısa devre konusunda hiç bilmiyorum hocam
    zaten kasanın kağağı açık kıvılcım felan bi sesde çıkmadı vurduğumda

birde ben ssdye takılan kabloları hdd ye takmış olabilirim bundan olabilir mi birde?
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Hocam sağlıklı gibi ama SSD testindeki o hız düşüşü benim kafama takıldı o arada bi sıkıntı olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.