Şimdi Ara

Harddisk'im sürekli sorun çıkarıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Harddisk'im ilk önce D yi biçimlendir diye uyarı vermeye başladı scan yaptı sonra kendi kendine.Düzeldi aradan 1 hafta falan geçti makina çöktü.Bilgisayara kurtarma yaparak hallettik. Sonra belgerimim içindeki dosyalar gözükmemeye başladı.Daha önceden yedeklemiştim ordan tekrar kopyalamaya çalıştım zaten var değiştirmek istiyormusunuz dedi :S nesye kopyala dedim ama yine göstermedi.Sonra yine baştaki d yi biçimlediririn hatası geldi.Bu sorunu nasıl aşarım ??

• Dosyalar gizlenmiş olabilir ondan dosya zaten var hatasını veriyordur belkide gizli dosyaları açmak için klsör seçenekleri , ordan gizli dosya ve klsörleri göster yap. D yi biçimlendir içinde sadece biçimlendir yine bi sorun çıkmas inş diyebilrm. Eğer biçimlendirirken yavaş veya hızlı diye sorar yavaş ı seç.
  • bence ilk önce bi hata denetimi yaptır 2 seçeneğide işaretleyerek ama temiz bi xp kursan daha net sonuçlar alırsın

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.