Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karakoyunn

Teşekkürler, birde burdaki arkadaşların profillerine bakıyorum kimse infornoyu bitirmemiş, diabloyu kesmemiş infernoda? risklimi nedir herkes yarım bırakmış birazdan act4 e gircem.

Ben önceki karakterimle kesmistim ölmeden önce sonrasinda tekrar kesmeye gerek duymadım blizzard achievementlara degil mevcut karakterlein progress'ine bakiyor battle.net profilinde yoksa keseli baya oldu ayrıca act4'deki keywarden oyundaki en tehlikeli yaratık o yüzden pek act4 e girmeye de gerek yok
  • Az önce act4 e bir giriyim dedim mp0 da diğer actlarda mp3 mp4 de dikkat ettiğimden daha fazla dikkat ettim açıkcası çünkü act 4 mobları oldukça abartılı diğerlerine göre elitelerdeki 4 affix'in yanında mobların kendileri de oldukça güçlü stun yapanlar armor kıranlar koydumu oturtanlar(mallet lord) 2 sn de hp eritenler(opressor) loh/regen'i %75 düsüren moblar ve bunların ötesinde packler tek tek yerine özellikle silver spine kısımlarında 2 2 geliyor 10k armor 1k ar 100k hp ile hp'nin %20 lere geldiğini hatırlıyorum çünkü bir anda saçma bir anda bulabiliyorsunuz diablo 2 de benzer bir çok durum vardı özellikle amp iron maiden(d2 hc'de melee class olmamasının sebebi,bir süre sonra kaldırılmıştı act4 de tonlaydı) lower resist(tam emin değilim mobların cast ettiğinden) gibi

Sözüm o ki act4'den uzak durun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3monHunter

Az önce act4 e bir giriyim dedim mp0 da diğer actlarda mp3 mp4 de dikkat ettiğimden daha fazla dikkat ettim açıkcası çünkü act 4 mobları oldukça abartılı diğerlerine göre elitelerdeki 4 affix'in yanında mobların kendileri de oldukça güçlü stun yapanlar armor kıranlar koydumu oturtanlar(mallet lord) 2 sn de hp eritenler(opressor) loh/regen'i %75 düsüren moblar ve bunların ötesinde packler tek tek yerine özellikle silver spine kısımlarında 2 2 geliyor 10k armor 1k ar 100k hp ile hp'nin %20 lere geldiğini hatırlıyorum çünkü bir anda saçma bir anda bulabiliyorsunuz diablo 2 de benzer bir çok durum vardı özellikle amp iron maiden(d2 hc'de melee class olmamasının sebebi,bir süre sonra kaldırılmıştı act4 de tonlaydı) lower resist(tam emin değilim mobların cast ettiğinden) gibi

Sözüm o ki act4'den uzak durun :)

Benle girsen ne stun, ne koyup oturtan kalır. =P
    MP2-3 girmiştim bir barbar arkadaş ile, ama değer mi değmez.

• Güzel über oldu bu aksam mp7 de 5-6dk sürdü wotb cd yarıda kalıyordu kesildiklerinde
  • quote:

Güzel über oldu bu aksam mp7 de 5-6dk sürdü wotb cd yarıda kalıyordu kesildiklerinde

Party iyi ise mümkün, 1 kere daha yapmıştım bu WD ile 7.
    Bi de düşmesi gereken ghom düşse 3 yüzük yapardım ama inadına atmıyor 1 tane çöp yaptım.
  • bende softcore kısmından sıkıldım..barbar kasıyorum hardcoreda 19 a kadar tek başıma kazasız belasız geldim..eğer birlikte oynamak kazasız belasız 60 ı görmek isteyen varsa birlikte oynamak isterim..battle tag nihaterdi#2984...ayrıca softcore kısmında 250k unbuff cm wiz var..softcore kısmında oynamak isteyenlerde ekleyebilir..
  • HC ve SC karakterin tamamnını kastım ve bu gün hepsi bitti. Hepsi 60 :D
    darısı başınıza. TEşekkürler arkadaşlar.
  • Tebrikler şimdi hepsini 100 paragon yapmak lazım :D
  • wizard az önce yattı.. Pub oyuna girdim tek barbar vardı. Oyuna ilk girisim oldugundan düsük latency vardı biraz bekledım. adama tp lendım adam herkesi toplamıs fieldste keywarden dahil. tp lendigimde bi takılma oldu zaten tuslara bastım fayda felan etmedi. adam bloklu itemleri giymis , toplamıs alayını enayi beklıyodu sanırım bi amac olmus buna sanırım o enayide ben oldum. david#2714 battle tagıda , ve oldukten sonra baska bi eleman bana wisp attı bunlar sirket aga adam seviniyor bobafett#2233 battle tagı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAYYAARRSSIIZZ -- 2 Haziran 2013; 22:01:51 >
  • Şimdi oyundan gördüm, Ümit'in cm wiz yatmış. =(
    Oyundan yazdım ama away, slain by "white mob", DC heralde yine. Geçmiş olsun. 80'de gitti.
    Boost ya da bi şey lazımsa haber edersin oyundan, geçmiş olsun tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 2 Haziran 2013; 22:16:24 >
  • tamam cem sagolasın bu adamı sikayet etsek elimize bi sey gecermi.. adam kasıtlı olarak yapmıs toplamıs alayını oyuna ilk girisimdi bide :S her zaman tek girerdim skilleri yuklemesi icin yapacak bi sey yok artık yenisine bakacaz .. olan oldu artık
  • quote:

Tebrikler şimdi hepsini 100 paragon yapmak lazım :D

yoq artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

wizard az önce yattı.. Pub oyuna girdim tek barbar vardı. Oyuna ilk girisim oldugundan düsük latency vardı biraz bekledım. adama tp lendım adam herkesi toplamıs fieldste keywarden dahil. tp lendigimde bi takılma oldu zaten tuslara bastım fayda felan etmedi. adam bloklu itemleri giymis , toplamıs alayını enayi beklıyodu sanırım bi amac olmus buna sanırım o enayide ben oldum. david#2714 battle tagıda , ve oldukten sonra baska bi eleman bana wisp attı bunlar sirket aga adam seviniyor bobafett#2233 battle tagı

Hocam çok büyük kumpasa düşmüşsün, dediğin gibi bunlar amaç edinmişler youtube kanalında yatırdıkları kişileri paylaşıyorlar sanırım buda sensin geçmiş olsun :(

buda kanalıhttp://www.youtube.com/user/87jerotan?feature=watch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azai -- 3 Haziran 2013; 0:44:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Azai

quote:

wizard az önce yattı.. Pub oyuna girdim tek barbar vardı. Oyuna ilk girisim oldugundan düsük latency vardı biraz bekledım. adama tp lendım adam herkesi toplamıs fieldste keywarden dahil. tp lendigimde bi takılma oldu zaten tuslara bastım fayda felan etmedi. adam bloklu itemleri giymis , toplamıs alayını enayi beklıyodu sanırım bi amac olmus buna sanırım o enayide ben oldum. david#2714 battle tagıda , ve oldukten sonra baska bi eleman bana wisp attı bunlar sirket aga adam seviniyor bobafett#2233 battle tagı

Hocam çok büyük kumpasa düşmüşsün, dediğin gibi bunlar amaç edinmişler youtube kanalında yatırdıkları kişileri paylaşıyorlar sanırım buda sensin geçmiş olsun :(

buda kanalıhttp://www.youtube.com/user/87jerotan?feature=watch

Vay onun bunun çocuğu vay. Nasıl bir hastalıktı bu dondum kaldım yemin ediyorum.

• bu nasıl bir zihniyet arkadaş adamın bütün emeğini ziyan etmişler..geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan505 -- 3 Haziran 2013; 1:40:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azai

Oyundan da söyledim bunlar bunu zevk edinen şerefsizler, kesin kayıtlara girmişsin ünlü olmuşsundur diyecektim ama o anki üzüntüsünde abartmak gibi olmasın diye söylemedim.
    Neyse salla, daha güçlü dönersin; adamlar eğlenmiş olsun kodumun çoluk çocukları...
    Bunları şikayet etsek ne olur diyordun, bu video'yu ticket'a koy, link ver; büyük ihtimalle benim aldığıma benzer klasik blizz cevabı gelecektir ama olsun.

Youtube video'na aklı başında bir fransızın yazdığı yorum:
    "Espece de con.
    Avoir du plaisir dans le malheur des autres.
    Bonne chance dans la vie ptit nerd."

"domuz çeşidi
    Başkalarının mutsuzluğundan zevk almak.
    Hayatında iyi şanslar küçük inek (sosyal hayattan kopuk mal)."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 3 Haziran 2013; 4:03:24 >

• quote:

Oha diyorum bu nasıl bir şeydir yahu... Adam bir de dalga geçmiş videonun sonunda bu video çekilirken hiç bir ağaç zarar görmedi diye... Şerefsiz...

Geçmiş olsun hocam...
  • Geçmiş olsun dilekleriniz için sagolun..sikayet etsek adamı vereceklerini sanmıyorum. Yapacak bi sey yok.. Diyecek baska kelime bulamıyorum bunlara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAYYAARRSSIIZZ -- 3 Haziran 2013; 10:01:23 >
  • Hocam geçmiş olsun. Bu şerefs.zlerden bolca var sanırım. O sebeple HC yi tanıdıklarım olmadan oynamamaya çalışıyorum. Kendim gidiyom tek başıma ondada ölüyom :)))
  • Sagol hocam..Zaten niyetim mp 0 da exp run yapmak degıldı. pc m iyi fakat ilk giriste bi takılma oluyor o takılmayı atlatayım dıye girdim oyuna. cıkacaktım zaten duzelince .. Her zamanda tek girerdim 2-3 dakıka takılır cıkardım. olacagı vardı oldu diablo alemine rezil olduk :D Adam nasıl bi suratsızsa youtube yüklemeyide ihmal etmemis.. Kasarız kastıran kastıracak arkadaslarada sımdıden tesekkur edıyorum ..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.