Bildirim
Hard Pro adamlar arıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Millet deliye hasret, biz akıllıya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ We have come for you!
-
Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
Hayale Aldandım Boşuna Yandım
Seni İlelebet Benimsin Sandım
Ölürüm Sevdiğim Zehirim Sensin
Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin
Sözüm Yok Şu Benden Kırıldığına
Gidip Başka Dala Sarıldığıma
Gönülüm İnanmıyor Ayrıldığına
Gözyaşım Sen Oldun Kahirim Sensin
Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin
Garibim Can Yıkıp Gönül Kırmadım
Senden Ayrı Ben Bir Mekan Kurmadım
Daha Bir Gönüle İkrar Vermedim
Batınım Sen Oldun Zahirim Sensin
Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin_____________________________ -
biri beni caplesin _____________________________ -
Karaktere bi gaz boost yapıp turboyla coşma hayali kuran yaklaşık 2 aydır da macro yapmaya üşenip bu kadar tuşa kim yetişecek diye boş boş dolanıp xmog kasan benim gibi bu kafayı yaşayan arkadaş arıyorum. SoO iki kişi dönüp shaman mog kasasını düşürmeye yardımcı olacak hard boş elemanlar daha makbuldür çünkü sololayamıyorum. Saygılar hürmetler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 5 Nisan 2016; 19:19:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Beni bana benimle benim için anlatan hard seven arkadaşlar arıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Neyine yetmedim la ben
Ahmopasa#2116 ekleyin&ekleşelim. İtina ile xmog farmlarım. İsteyene özel olarak boş muhabbet çevirebilirim._____________________________ Hi there!..
Iris alınır :) -
Şahidim, harbiden boş muhabbet çeviriyor
_____________________________ We have come for you!
-
Dur şimdi hata bende seni kayırmam lazımdı mesajda kusura bakma. Ama seni de bi horde oynarken görmedim heralde
@nefarius ona ben de şahidim boş insan olmak konusunu felsefi ve psikolojik açılardan ele alıyoruz genelde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 5 Nisan 2016; 22:41:42 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmopasa
Neyine yetmedim la ben
Ahmopasa#2116 ekleyin&ekleşelim. İtina ile xmog farmlarım. İsteyene özel olarak boş muhabbet çevirebilirim.
Burak#2232 - Boş muhabbetin adresi._____________________________ Gerçeği bilmek değil, kandırılmak istiyorsunuz.
Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi -
Yasim 28 Esk'de yasiyorum ewim var arabam var 3. kopunun ayaginda evi olan sigir ariyorum...
Yarismaci arkadaslara basdilar diliyorum.

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Herkesin bir popisi vardır o yüzden en pro adamları hiçbir amaç olmaksızın arıyorum. Öyle
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt