Şimdi Ara

Hard drive'dan laptopa dosya atma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde harddrive da bir problem yoktu son zamanlarda sapıtmaya başladı pc'imde çalışıyor zar zor ama şimdi acer nitro 5 win10 64bit laptop'uma dosya atamıyorum 2-3 dk atmaya çalışırken sürekli hata veriyor yeniden dene yada dosyayı atla şeysi çıkıyor hepsini atla dediğimdede hiçbirşey atmıyor 50gb'lık şeyin 2gb'ını anca alıyor

Parametre hatalı: (0x80070057) aldığım hata bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 15 Aralık 2019; 13:57:52 >

• Gördüğün hata Microsoft'un sitesinde anlatılmış linkten inceleyebilirsin.
  • GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    gördüm onu ama windows 7 yazıyor yinede işe yararmı?
    birde bahsettiği sorun yedekleme ben yedeklemeye çalışmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 15 Aralık 2019; 20:53:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yine de dene, HDD'i HD Tune programını indirip sağlığını kontrol et bad sector taraması yaptır yavaş yapmalı.
  • GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    windows'un kendi bir özelliği var ben bakarken görmüştüm laptop'un ssd'isinde bir sıkıntı var yazıyordu ve onarma tuşu vardı acaba o işe yararmı? [laptopda sadece ssd var]
    tam hatırlamıyorum o sadece hızlandırma ve optimize için olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 15 Aralık 2019; 21:1:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öyle bir onarma var mı bilmiyorum ama sağlığını kontrol etmek için Crystaldiskinfo indirip görebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.