arkadaşlar merhaba yardımcı olursanız sevineceğim bir durum var internetten satın aldığım windows 8 i 1 tb lik hard diskimin içine kaydet ettim etmemle beraber hard disktteki filmleri programları göremez oldum sadece windows 8 in setup ı var ayrıca 1 tb lık hard disk olmuş sana 32 gb kapasite, silindiğini düşünmüyorum ama göremiyorum internetten baktım pek bir sonuca ulaşamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler.
Hdd'yi başka sisteme takıp veri kurtarma çalıştırmanız lazım tabii yanına 1tb daha hdd lazım kopyalamak için. Geçmiş olsun.
kryeck
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için en azından tamamen kurtarılamaz değil onu öğrenmiş oldum sayende teşekkürler
Yav hocam sıkıntı yok sadece bölümlere ayrıldı HDD'niz bir veriniz gitmedi rahat olun. Paragon Partition Manager indirin. Geri kalan bölümü "mount" edin. Verilerinize ulaşın.
EsaseUS data recovery le bir tarama yapıyorum boş kısma,dediğiniz programa da baktım ücretsiz olanını bulmak zor biraz olmadı bilgisayarcıya götüreceğim artık en azından silinmediğini bilmek güzel teşekkür ederim.
Hocam tarama yapmanıza gerek yok sadece farklı bir partitionda veriniz.