Şimdi Ara

HARD DİSK YARDIM LÜTFEN ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba yardımcı olursanız sevineceğim bir durum var internetten satın aldığım windows 8 i 1 tb lik hard diskimin içine kaydet ettim etmemle beraber hard disktteki filmleri programları göremez oldum sadece windows 8 in setup ı var ayrıca 1 tb lık hard disk olmuş sana 32 gb kapasite, silindiğini düşünmüyorum ama göremiyorum internetten baktım pek bir sonuca ulaşamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler.

• Hdd'yi başka sisteme takıp veri kurtarma çalıştırmanız lazım tabii yanına 1tb daha hdd lazım kopyalamak için. Geçmiş olsun.
  • kryeck kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için en azından tamamen kurtarılamaz değil onu öğrenmiş oldum sayende teşekkürler
  • Yav hocam sıkıntı yok sadece bölümlere ayrıldı HDD'niz bir veriniz gitmedi rahat olun. Paragon Partition Manager indirin. Geri kalan bölümü "mount" edin. Verilerinize ulaşın.
  • EsaseUS data recovery le bir tarama yapıyorum boş kısma,dediğiniz programa da baktım ücretsiz olanını bulmak zor biraz olmadı bilgisayarcıya götüreceğim artık en azından silinmediğini bilmek güzel teşekkür ederim.
  • Hocam tarama yapmanıza gerek yok sadece farklı bir partitionda veriniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.