Şimdi Ara

HARD DİSK TAMAMEN SİLİNDİ yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar saçma sapan yac proğramını bi şekilde kurdum sonra bilgisayar çöktü hiçbir kurtarma seçeneğini kullanamadım daha sonra sabit disk tamamen silmek zorunda kaldım çünkü başka seçenek yoktu. Windowsu korsan şekilde de kurmak istemedim. Toshibadan recovery dvdsi veriyolarmış bununla windowsu tekrar kurabilirmiyim yoksa çok yanlış mı anladım durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araf... -- 11 Ekim 2015; 14:50:30 >

• up
  • araf... A kullanıcısına yanıt
    Netten uygun işletim sistemini indir ve kur. Keye gerek kalmadan otomatik olarak etkinleşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 10 Ekim 2015; 22:25:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keysiz olur mu hocam indirmistim win8.1 i ama snra kpya kullanmak istemedim.

• up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araf... -- 11 Ekim 2015; 13:39:57 >
    Cihazında fabrika çıkışı hangi sürüm varsa onu indir. Key biosa gömülü olduğu için otomatik olarak etkinleşir. Ayrıca bir mesaja cevap yazarken sağ üstte alıntı veya cevapla seçeneğini kullan ki o kişiye de bildirim olarak gitsin yani cevap verdiğinden haberdar olsun..
  • Tamam hocam peki toshibadan alacagim recovery ile de sorunu cozebilirmiyim artik istemis bulundum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tabii ki çözebilirsin. Ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Daha önce laptop kullandım ama recovery bölümü olanlardan değildi. O yüzden pek anlamam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.