|
HARD DİSK KAFA ATMASI (DİSKTEN GELEN DIT DIT DIT SESİ) (2. sayfa)

-
-
-
-
Dostum devre elemanindan veya baska bir seyden de olabilir hassas aletler. Malesef birsey diyemeyecegim. Pc gorseydi birde bad sector taramasi yap diyecektim ama MiniTool Partition Wizard da gormuyor. Saglam oldugunda programda uzerine tikladiginda isimlendirme yeni bolum acma, bolme vs secenekler gelir. -
Beyler dün arkadaşın 2.5" diskini bu şekilde düzeltim, bugün ofisten biri de 3.5" getirdi aynı sorun vardı. onda da önce dışa çektim ama 2.5" deki gibi boşa çıkmadı denedim zaten çalışmadı da. sonra tekrar söküp bu sefer en içe doğru ittirdim. o şekilde oldu. yani 2.5" de en dışa, 3.5" de de en içe çekmek gerekiyor kafayı. her markada aynıdır bence. bizdekilerin markası seagate idi.
-
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/149197666#149197666
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de benzer bir sorun var. Harddisk hiç yokmuş gibi davranıyor bilgisayar. Bios'ta dahi görünmüyor.
-
Diski böyle açtığımızda zarar görmüyor mu? Tozsuz nemsiz ortamda açılacak diye yazmışlar her yerde. eğer sorun olmuyorsa bende açacağım
-
Arızalı diski okuyabilir hale getirdim.
İçindeki verilermi kurtardım.
Ara sıra takıyorum PCye ama sorunlu çalışıyor.
Bazı alanları okumuyor, PC diski çok geç tanıyor.
Verilerimi kurtarabildim, o bana yetti :)
-
tozsuz nemsiz ortamda mı açtınız?
-
Gece gece durduk yerde sehpanın üzerinden WD 4 TB harici hard diskim yere düştü. Dümdüz zeminde duruyordu kendi kendine yere atıldı resmen inanamıyorum hâlâ. Evde cinler mi var diye düşünmeye başladım. Hard DISKIMDE 2 TB lik verim vardı ağlayacağım resmen. 1100 TL ye daha 2 ay önce almıştım taksidi bile bitmedi. 30-40 cm mesafeden ahşap parkeye düştü. Dıt Dıt ses geliyor takınca 30-40 sn boyunca sonra ses kesiliyor. Bilgisayara bağlayınca sadece bağlama sesi geliyor ama bilgisayarımda ve disk yönetimi kısmında görünmüyor. Garantiye göndersem verilerimi silmeden yaparlar mı bilmiyorum. Çok moralim bozuldu sahur yapacaktım iştah falan kalmadı. Kendi kendine nasıl düştü düz duran sehpadan aklım almıyor. 😢😢😢
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugun taşınabilir diskimi mermer üzerine düşürdüm ve kafa atmaya başladı.Yarın anlatılanları uygulayacağım bakalım işe yarayacak mı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X