bir siteden hardiske ban yedim hard disk değiştirince siteye girebiliyorum oyun sitesi hard diski değiştirmeden bu siteye girme imkanım varmı bilen arkadaş varsa yada hangi programla bunun üstesinden gelebilirim bilen varsa lütfen bana yazsın
şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
demekki harddiski formatlaman gerekiyor ya da bişileri değiştireceksin... ama neyi değiştireceksin bilmiyorum. Hayatımda ilk defa böyle birşey duydum valla.
gerçekten çok ilginç . bende ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. zor bulursun gibime geliyo bu sorunun üztesinden . ama allahtan umut kesillmez.
muhtemelen registry de bir ayar kontrol sistemi wardır HDD çıkarıca yol da bulunamadığı için girebiliyor olabilirsin.......
İlk defa senden duyuyorum. İlk önce bilgisayara format daha sonra Hepsi NORTON olmak üzere Firewall, Antivirüs, İnternet security Buna ek olarak Ad-Aware'i yükle ozaman hiç bişey olmaz KEndimden biliyorum...
valla kardeş bende cok yedim sanırım ya gamyun yada gamegarden net çaresi yok ya hard disk değişecen yada 98 yada baska işletim sistemi kuracan kullandığın işleim sistemini kurmıcan ben denemedim hep hard disc değiştim ama onlarada ban yedim en buldunsa bana yaz karcal_ali@hotmail.com
ENTERESAN BİRŞEY, COOKİE LERDEN DESEM ONLARI TEMİZLEDİĞİNDE DÜZELMESİ GEREKİR... VALLA ÇOK ACAYİP
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetcaliskan81
bir siteden hardiske ban yedim hard disk değiştirince siteye girebiliyorum oyun sitesi hard diski değiştirmeden bu siteye girme imkanım varmı bilen arkadaş varsa yada hangi programla bunun üstesinden gelebilirim bilen varsa lütfen bana yazsın
şimdiden teşekkürler
dostum ilk defa duydum ama benim arkadasimin basina söyle bisey gelmisti bi sorundan dolayi formatlanmiyordu bizde fdisk cektik beliki isine yarar dene istersen byeeeeeeeeeeee
Bu sorun bendede vardı herşeyi denedim olmuyor sonunda harddisk değiştirdim.Ama gerçekten merak ediyorum üstadlar bu soruna çare buladilmilermi?
Çerezlerle alakalı olmasın o siteye girememenin sebebi ? İlk defa duyuyorum hdd ban diye bişey
Çerezlerle alakalı değil,tamamını temizlemiştim.Direk harddisk işaretleniyor yada numarası alınıyor.Gerçekten çok ilginç bir durum.Bu yüzden bunu nasıl yapabildiğini çokmerak ediyorum,güvenlik uygulaması ile yapıyor bu kesin ama harddiske kadar nasıl ulaşıyor nasıl bir teknoloji bu.Harddiske bu şekilde ulaşılabilecek bir teknolojiyle daha neler neler yapılabilinir.
Sanırım 101 oynuyorsun.Harddiske değil mac adresine ban atıyorlar..
ilginç bende ilk defa duyuyorum
Eğer İp bazlı ban değilse,büyük ihtimalle MAC adresine ban atıyorlardır..Bu durumda hdd değişsenizde format atsanızda çözüm olmaz ethernet kartını değiştirmek gerekir. Yada bazı programlar ile MAC adresini yazılımsal olarak değiştirebilirsiniz.
Eğerki hdd seri no ya ban atılıyorsa bununda çözümü var..Google da Hard Disk Serial Number Changer diye aratın heryerde aynı program linki mevcut...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme