Şimdi Ara

Harc iadesi hakkinda yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ataturk universitesi ikinci ogretim resim bolumunu kazandim.orgun ogretim icin ise yedek siralamadayadim.kaydi yaptirdim geceye, bos kontenjan oldugu icin yedek listeden sira geldi ve gunduze hak kazandim ve tekrar kayit sildirip(geceden) gunduze kayit yaptirdim.geceye kaydolurken yatirmis oldugum 962 tl gibi bi harc vardi.bu gun ikinci ogretimde egitim gormeyecegim icin yatirmis oldugum ucreti geri almaya gittum ve resmi gazetede yayinlanmis olan "kayit sildiren kisiye harc iadesi yapilmaz." Yazisini gosterdiler.

    Merak ettigim sey daha onceki senelerde sistem nasildi.bilgisi olan varmi iade oluyormuydu bu tarz durumda.

    Bir diger husus ise birkac kisi birlesip mahkemeye verdigimiz takdirde iade alabilme durumu oldugunu soylediler.ne kadar gecerli olur.

    Para miktari az degil bugun asgari ucretten bile fazla.yardimlarinizi ve bilgilerinizi benimle paylasirsaniz cok minnettar olurum. Saygilarimla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTqraphic -- 18 Eylül 2013; 0:35:36 >



  • bu hukum yuanilmiyorsam cok eskiden var.Ve yapacak bi sey yok.Ve bu uninin degil direkt bakanlar kurulunun karari oldugu icin mahkemenin faydasi olmaz buyuk ihtimal.Ancak belki anayasa mahkemesi bu kanunu anayasaya muhalif kabul ederse belki bi seyler umulur ki mahkemeyede siradan insanlarin bvasvurusu zor ve sonuc cok gec aciklaniyor.Vereceyiniz zahmete ve paraya degmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.