Er
22 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 1)
Gönderileri
arkadaşlar bu iki teleVizyon arasında kaldım.Yardımlarınız gerekli yarın alacağım.

Kısmetse samsung u 1.600 e lg yi 1.700 e ödeme yapacağım.Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz.Nedenini de yazarsanız sevinirim..
Satellite l40 18r cihazımın adaptörü bozuldu ve başka bir adaptör aldım cihazım şarjdayken özellikle touchpadde aşırı bi ağırlık ve kendi kendine tıklama durumu oluşuyor.Voltaj ve amper degerleri eşleşiyor.
Yazılımsal bi sorunmudur acaba ?
Daha önce başına gelen oldu mu ? ne yapmam gerekiyor ?
Ataturk universitesi ikinci ogretim resim bolumunu kazandim.orgun ogretim icin ise yedek siralamadayadim.kaydi yaptirdim geceye, bos kontenjan oldugu icin yedek listeden sira geldi ve gunduze hak kazandim ve tekrar kayit sildirip(geceden) gunduze kayit yaptirdim.geceye kaydolurken yatirmis oldugum 962 tl gibi bi harc vardi.bu gun ikinci ogretimde egitim gormeyecegim icin yatirmis oldugum ucreti geri almaya gittum ve resmi gazetede yayinlanmis olan "kayit sildiren kisiye harc iadesi yapilmaz." Yazisini gosterdiler.

Merak ettigim sey daha onceki senelerde sistem nasildi.bilgisi olan varmi iade oluyormuydu bu tarz durumda.

Bir diger husus ise birkac kisi birlesip mahkemeye verdigimiz takdirde iade alabilme durumu oldugunu soylediler.ne kadar gecerli olur.

Para miktari az degil bugun asgari ucretten bile fazla.yardimlarinizi ve bilgilerinizi benimle paylasirsaniz cok minnettar olurum. Saygilarimla..
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 409 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.