quote:Orijinalden alıntı: koorn kendimiz yapıp kendimiz mi tutcaz Hayır ben uzatacam sen tutacan espriyi
quote:Orijinalden alıntı: darkbolt quote:Orijinalden alıntı: sasa_iliç A: vizyona yeni bi film girmiş B: adı ne peki? A: intikam peşinde B: başrolde kim var A: intik Tek harf eksik olmuş düzelttim. Jeton da düştü, süper oldu
quote:Orijinalden alıntı: Sabotime önce şu ilkokulluları ve liselileri uçurmak lazım forumdan. Saygılar... Arkadaş Anasının Karnından Master Yapmış Şekilde Çıktı...
quote:Orijinalden alıntı: BristLeBacK quote:Orijinalden alıntı: Chawu$h quote:Orijinalden alıntı: .WondercrafteR. Adamın birisi şezlong'a uzanmış.. Karısı da şezshort'a.. offf adam güzel espri demiş iğrenç dememiş bu arada sizi gördü ben kaçıyorum + liseli detected + ana okulu terk F A İ L
quote:Orijinalden alıntı: KLayToN quote:Orijinalden alıntı: Sabotime önce şu ilkokulluları ve liselileri uçurmak lazım forumdan. Saygılar... Arkadaş Anasının Karnından Master Yapmış Şekilde Çıktı... bak bu tutar işte
quote:Orijinalden alıntı: KLayToN quote:Orijinalden alıntı: Sabotime önce şu ilkokulluları ve liselileri uçurmak lazım forumdan. Saygılar... Arkadaş Anasının Karnından Master Yapmış Şekilde Çıktı...
quote:Orijinalden alıntı: [TR]Collector quote:Orijinalden alıntı: BristLeBacK quote:Orijinalden alıntı: Chawu$h quote:Orijinalden alıntı: .WondercrafteR. Adamın birisi şezlong'a uzanmış.. Karısı da şezshort'a.. offf adam güzel espri demiş iğrenç dememiş bu arada sizi gördü ben kaçıyorum + liseli detected + ana okulu terk F A İ L " FAİL " Asıl FAIL bu
quote:Orijinalden alıntı: AurorAbeam quote:Orijinalden alıntı: darkbolt quote:Orijinalden alıntı: sasa_iliç A: vizyona yeni bi film girmiş B: adı ne peki? A: intikam peşinde B: başrolde kim var A: intik Tek harf eksik olmuş düzelttim. Jeton da düştü, süper oldu Bu yazıyı bir yerden kopyalıyorlar sanırım, dün de başka yerde okudum n yoktu onda da
Fifa nın verdiği bir kararla futbolda avantaj kavramı değişiyor yerine adamın devam etti kavramı konuluyor..
quote:Orijinalden alıntı: MrD3ath quote:Orijinalden alıntı: koorn kendimiz yapıp kendimiz mi tutcaz Hayır ben uzatacam sen tutacan espriyi o da tuttuğunu koparacak sanırım