Şimdi Ara

hararet göstergesi............

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son çıkan hyundailerde neden hararet göstergesi yok baya bir insanların canı yanmış çogu kişi hareret yaptırıyo dikkatlı olun derin çok saçma bir

olmayanlarda ise hararet lambaları var ve hyundaı marka hiç bir aracın hararet derdi yoktur ister 90 model ister 2007 model olsun ister yumuşak isterse sert kullanılsın kesinlikle hararet yapmaz

gösterge yerine lamba koymalarınında neresi saçma anlamadım daha yeni senden duyuyoruz saçma kelimesini

git bir nıssan noteye falan bak varmı gösterge

ayrıyeten kimin canı neden yanıyor gösterge yok diye hararetmi yaptırıyorlarmış senin yazın saçma bi kere

quote:

Orjinalden alıntı: karamurat39

son çıkan hyundailerde neden hararet göstergesi yok baya bir insanların canı yanmış çogu kişi hareret yaptırıyo dikkatlı olun derin çok saçma bir iş

• BİZİM 1972 SENESİNDE RENO MUZ VARDI ONDA DA YOKTU GİTTİK AKSESUARCIDAN FİNCAN BÜYÜKLÜĞÜNDE HARARET GÖSTERGESİ ALDIK...SEN DE DENE...ÇOK ...İYİ...BİRAZ KABA AMA İDARE EDER....
  • ben de böle bişi duymuştum ama arkadaş arabalardan çok anlamıyordu ondan senin yanlışın var diyordum. o da bi tekrar bakıyım dedi 4 aydır hala bakıyor demek arkadaş o kadar da az şey bilmiyormuş

quote:

Orjinalden alıntı: karamurat39

şimdi sen diyosun ya 10 tranportrin 9 da çıkıyo diyosunya ben de böyle ihtimal veriyorum bende 25 huydai 20 tanesi de gördüm özellikle 15 crdi 16 v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 19 Ağustos 2007; 11:24:57 >

quote:

Orjinalden alıntı: Patch

ben de böle bişi duymuştum ama arkadaş arabalardan çok anlamıyordu ondan senin yanlışın var diyordum. o da bi tekrar bakıyım dedi 4 aydır hala bakıyor demek arkadaş o kadar da az şey bilmiyormuş
    Fluence Hararet Göstergesi Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Benzin göstergesi arızası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sikayetvar.com da hararet göstergesi olmayan bir era kullanıcısı vardı yakmış motoru.. lambayı farketmedi heralde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the engine -- 19 Ağustos 2007; 17:23:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hbilgi02

BİZİM 1972 SENESİNDE RENO MUZ VARDI ONDA DA YOKTU GİTTİK AKSESUARCIDAN FİNCAN BÜYÜKLÜĞÜNDE HARARET GÖSTERGESİ ALDIK...SEN DE DENE...ÇOK ...İYİ...BİRAZ KABA AMA İDARE EDER....

ida
    lumix g3
    lumix 14-42
    konica hexanon 50 mm f:1.7
    vivitar 35 mm f:2.8
  • vallahi bizim hyundayi o kadar zorlamaya ve sıkıştırmaya rağmen hiç bir şekilde yapmadı... yapanları da tebrik etmek lazım nasıl başarıyorlarsa...

quote:

Orjinalden alıntı: harunpal

eski aracımda dahil hararet yapmıs pek cok reno gördüm fakat hararet yapmıs hyundaı hıc gormedım.
    ısım geregı hergun anadolu yakasından avrupa yakasına gecerım ii. kopruden ve abartısız ıkı gunde bir ya bır fıat yada bır reno hararet yapmıs olur.

quote:

Orjinalden alıntı: udl

vallahi bizim hyundayi o kadar zorlamaya ve sıkıştırmaya rağmen hiç bir şekilde yapmadı... yapanları da tebrik etmek lazım nasıl başarıyorlarsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidus -- 22 Eylül 2007; 3:54:37 >

Orjinalden alıntı: udl

vallahi bizim hyundayi o kadar zorlamaya ve sıkıştırmaya rağmen hiç bir şekilde yapmadı... yapanları da tebrik etmek lazım nasıl başarıyorlarsa...

2003 yılında 99 accent ile yaylaya çıkmıştım.arabada 4 yetişkin 2 çocuk vardı. önce çok korktum ,acaba dedim hararet yapar da yollarda kalırmıyız diye.sonra baktım bırakın harareti ibre bile yerinden oynamıyor.yolun sağında tofaşlar,renolar hatta üst sınıf kalite birkaç arbada onlara katılmış ,kaput açık yeeleniyorlar.o gün dedimki işte arba bu,bu fiyata bu markaya bu prestij yeter de artar bile.
    akşam eve varınca şüpelendim acaba bir arızamı var,neden ibre bile yernden oynamadı diye motor soğuyunca batım ibre düşmüş herşey yolunda.hatta ve hatta aracın yağ kaçırdığını içinde damla motor yağının olmadığını farkettim.buna rağmen hararet yapmamıştı...
    10 dakikalık bir işlemle sorun halloldu ve yeni motor yağı ile mutlu ve huzurlu bir şekilde kalan 3000 km lik yolumuzu da tamamlayıp izmir'e döndük.

hyundai'yi hararet yaptırana gerçekten BRAVO

HYUNDAİ İS THE BEST,GET THE REST...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hocca -- 22 Eylül 2007; 15:27:54 >

• imzamdaki aracı yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum.
    yaz günü öğlen vaktinde antalyada yaylaya da çıktık klima da açıktı.
    hararet göstergesi ortayı geçmedi bile.

bu zamana kadar hararet göstergesinin ortayl geçtiğini de hiç hatırlamıyorum.

bu araçlara hararet yaptıranları özellikle tebrik etmek lazım

Orjinalden alıntı: solidus

1999 Hyundai GLS de kontak anahtarını kapatınca fan çalışmaya devam eder mi ? Benim aracımda çalışan fan kontak kapatılınca duruyor normalmidir ?

Bende de oluyor ve normaldir.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.