Şimdi Ara

Hapishaneye Girmekten Son anda Kurtuldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yolda yürüyordum tam o sırada bir tane adam yanıma yanaştı sonra yanıma yaklaştıktan sonra farkettim ki aslında adam değil kadınmış. Ama son derece erkeksi giyinmiş bir kadındı. Üzerinde uzun erkek pardösüsü vardı ve kafasında fötr şapka vardı. Ben de aslında yürümüyormuşum arabadaymışım. Arabanın camına yaklaştı eliyle camı aç hareketi yaptı. Ama arabam son modeldi ve eski stil arabalar gibi mekanik çevirme sistemiyle açılmıyordu. Neyse arabanın komple kapısını açtım. Kız bebeğim beni de bırak bi taraflara dedi. Ben de tabi ki yavrum dedim. Yanımdaki koltuğa oturdu. Gece karanlığında farları yakarak ancak ilerliyordum. Issız bir yolda gidiyorduk. Tam o sırada kız bacaklarımı okşadı. Arabayı kullanırken benimkini çıkardı ve başladı emmeye. Sonra ben arabayı zikzaklar çizerek yolda tutmaya çalışıyordum. Tam boşalacakken gaza asıldım istemsizce bacaklarım kasıldı. O sırada karşıdan karşıya geçen bir polisi görmemişim.Polis havaya uçtu. Öldü galiba ben korkudan gazı daha da körükledim. Kıza bırak diyordum ama kız dişlerini geçirdi benimkine. Sonra şapkasını çıkardım,kel göründü. O sırada mahallenin şerifi olduğunu anladım beni şeyimi koparmakla tehdit etti ve beni tutukladı.Sonra mahkemeye çıktım. Hakim bana ömür boyu hapis vermek üzere son isteğin nedir diye sordu. Aklıma gelen fikir karşısında sırıttım. Son sözümü söyledim: AEZAKMI! Hakim dava düşmüştür dedi ve beraat ettim.son cümleden başlamak isteyenler için son cümleye anlamsız bir cümle yazma anlamsızlığına girişmeye kalkıştım ve bu cümleyi kalabalık olsun diye son cümle olarak buraya kondurmaktayım hatta kondurmuş bulunma ihtimalimi de göz önünde bulundurun isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitrolinea -- 14 Eylül 2015; 21:29:00 >

• Bu çocuk neden böyle aptal şeyler yazıyor?çünkü ailevi sorunları var biliyormuydunuz?Hayır bilmiyordunuz çünkü ben bunu popomdan uydurdum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltı Peygamberi -- 14 Eylül 2015; 21:27:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb yazmaya geldim, okumadım, gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 14 Eylül 2015; 21:27:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyanlara son cümleden başlamasını tavsiye ederim
  • Sonlara bakıp zebani vb. şeyler ararken gözlerim şansa AEZAKMI yazan kısmı gördüm başlıkla ilişkilendirdim ve okumamaya kanaat getirdim.
    ÖZET: OKUMAYIN
  • okumayın csb+ blok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son cümlede beynim error verdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.