Şimdi Ara

hanzoş dogru sölüyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • disarda cok insan var dunyaya buyuk bir goktasi carpmasi gerek artik hanzoş dogru sölüyo 

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

2018de antalyada bu kadar nufus yoktu

Sehirde diledigin saatte cik her istedigin noktaya gidisin 15 20 bilemedin 25dk idi

Suanda en basit bir yere gitmek yarim saat

Dünyada gereksiz nüfus cok fazla

6 milyardan sonra sapıttı dunya bakin bana inanmayanlar Ankara'ya baksın 2000li yillarin basinda cennet gibiydi sehir agaclari yollari mis gibiydi simdi batakliga dönüştü trafik nufus stres cileee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hanzoş dogru sölüyo

Ankara simdi bile Antalya'yı 1000 defa tokatlar. Mis gibi ORAN ya da Ümitköy varken Antalya'da yaşanmaz hamza hocam. Bugün dışarıda gözümün önünü göremedim terden. Millet ne buluyor bu cehennem çukurunda anlamıyorum gerçekten. Eylül olmuş hala sıcak, hala sıcak. Ulan böyle şehir mi olur? Ben esimi ikna ettim Ankara'ya gidelim yazın buraya geliriz icabında istediğin zaman hemen geliriz dedim kabul edecek gibi bence. Ankara -> Antalya'yı tokatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Eylül 2025; 17:11:10 >
    Hocam simdi şöyle bir yanlisin var

Antalya insan kalitesi olarak ankaradan cok iyi

Ankarada bilimum ten rengi gereksiz koyu çesitli irklardan insanlar var zencisi arabi pakisi surisi bitmiyor ankaranin

İCİNE ETTİLER SEHRİN

2000lerin basindaki ankara suanki antalyadan iyidir ama suanki antalyanin lara ve konyaalti bolgesinin ankarada bir karsiligi yok

Sehir merkezinde bile Pakistan zindabad diye anıran bi adamla karşılaşırsin Ankara'da

Guzelim sehri bitirdiler o sehri ancak Behzat Ç kurtarır:D

Ankara'da Ümitköy, Oran ve Beysukent gibi yerlere gereksiz elemanlar yerleşmişler mi gerçekten?

Ben uzun süredir gitmedim, Ankara'ya oralara da yerleştilerse kötü gerçekten. Yani zengin Araplar falan oralara doldular mı diyorsun? Çünkü normalde hırt ve gereksiz adamların gücü pek yetmez oralara.

Antalya, genel olarak, yerlileri köylü tabaka, yerli olmayanlardan hırt ve s** de çok var, hatta ciddi bir Roman nüfus olduğunu da düşünüyorum. Ayrıca çok farklı şehirlerden gelen garip adamlar da çok. Antalya'ya ilk kez 2000 yılında gelmiştim, ben geldiğimde, hırt nüfus çoktan yerlesmisti, mesela Deniz Mahallesi'nde, dükkanların isimleri Hırtçaydı falan. 100. yıl tıro doluydu, varsak falan zaten biliyoruz, Kepez de ağır hırt nüfusa sahip. Yani ben burada otururum diyebileceğin 2 semt var ya da yok gibi.

Yani Antalya'ya önüne gelen göç ediyor hocam, Ankara gerçekten bu kadar bozuldu mu? Özellikle elit yerler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Eylül 2025; 10:26:28 >

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Mesela bak, 100. yılı, Antalya'nın merkezinde diye tercih etmistim ama tıro problemi oldugunu bilmiyordum geldiğimde. Konuştuğum insanlar elit değildi ama ortalama insanlardı, şehrin merkezi diye kabul ettim, o zamanlar Antalya biraz daha sakindi, 100. yıldan doğru düzgün araba bile geçmiyordu desem diyebilirim ama tıro ve hırtlar rahat vermedi, gece küfreden tırolar falan rahatsız oldum. Birkaç sene oturup Barınaklar mahallesine topukladım o zaman. 2000'lerin başı yani. Daha sonradan 2007'de yurtdışına gittim falan zaten.

Şehri belki 90'lardan beri hırtlar isgal ediyor, birkaç yer hariç her yer hırt dolu, zaman geçtikçe, başka gereksizler de ekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Eylül 2025; 10:41:6 >

Cocuklugumda ornek gosterilen yerler.... Anlatilmaz yaşanır

Mansur sehre hic iyi gelmedi keske melih kalsaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Lara'da bir park var, orada oturuyordum Hamza hocam. Bu Don Kisot börekçi var, biliyorsundur belki, şimdi kapanmış galiba Lara şubesi, tam orada değil ama oralara yakın sayılabilecek bir park. Yanıma bir tip geldi, "mıy mıy" bir şeyler söylüyor. Kafayı kaldırdım, tipe bir baktım, aha da Z*ytinköylü.

Bu Z*ytinköylüler orijinal DNA, hani kavruk adam olur ama bunlar böyle değil. Bunların rengi daha bir orijinal, yani ton farkı var. Şimdi belki birileri şöyle düşünecek: "Kavruk kavruktur, ne demek istiyorsun?" Fakat öyle değil.

Z*ytinköylü orijinal renk. Böyle renk tonu farklı. Yani böyle sarımsı gibi kahverengi. Enteresan gerçekten. Burada başka şehirdekiler, tanımadıkları için bilmezler, tipleri de belli zaten, yüz hatları falan. Ben bu iki özellikten z*ytinköylü elemanları hemen tanıyorum. "Ne diyorsun yeğenim?" dedim, para istiyor. "Para yok." dedim. O zaman "bir sigara ver abi" diyor. Ben sigara içmiyorum ki.

Yani sen hani Lara'da hırt yok diyorsun ama hırt ve Z*ytinköylüler buralarda bile dolaşıyorlar. Şehirde genel olarak kalite yoksa, şapa oturduk demektir. Yani "hangi şehir kaliteli?" diyeceksin belki ama Antalya görece daha küçük bir yer. Şimdi Ankara'da Beysukent nere, Çincin nere, Abidinpaşa nere… Oradakiler, oraların yolunu bile bilmezler muhtemelen. Bilseler dolanmazlar. Burada hırtolar, şoparlar Lara'da da devriye atıyorlar. Milleti orada da yakalıyorlar. Şehir genel olarak çok kalitesiz hocam. Birkaç iyi muhit var ama oralara da yine dışarıdan geliyorlar.

Bu Z*ytinköy bölgesinden başlamak lazım oradaki şoparların gecekondularının yıkılması gerekiyor, şoparların şehirden "kovirem seni ***" şeklinde tekmeyle maho ağa style atılması gerekiyor,

Türkiye'nin tüm uyuşturucu trafiği oradan başlıyor düşün, sen bilirsin ama bilmeyenler ismini Google'da aratsınlar ne demek istediğimi anlayacaklar. Türkiye çapında meşhur, fakat aksine tapu veriyorlar şoparlara. Her şekliyle çok yanlış bir ülke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Eylül 2025; 8:39:24 >

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Türkiye artık iflah olmaz

Cok ve kalitesiz nüfus var

Başımıza bunlari kamplara yollayacak biri gelmeyecegine gore iflah olmaz bu ülke

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

şuandaki gelir adaletsizliği olan durum Türkiye'nin iyi hali. bi İstanbul depremi olsun bak sonra Türkiye walking dead'e dönecek.

İran son aylarda 1.5 milyon ve üstü hırtı ulkesinden kovdu afganistana pakistana

bunun en büyük örneği geçmişte Arjantin'de yaşamış. Güney Amerika ülkelerinin milli takımlarında bol bol siyahı oyuncu olur ama Arjantin'de hiç yok. çünkü geçmişte Arjantin sistematik şekilde sınır dışı etmiş hepsini.

ama! burda çok önemli bi detay var. Arjantin o sınır dışı etme olayını yaparken, tarihin en refah ve bolluk döneminde, yani boomer çağında, genç nüfus aşırı bol durumdayken yaptı. şuanda öyle bi çağda değiliz.

Adamların montlarında falan "Muratpaşa Belediyesi" yazıyor. Belediye mamalıyor hepsini. Roman ama muhalif oy deposu.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.