Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
85.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vışşşş. Titreyip kendime geldim fragmanı izleyince. Mükemmel bir dizi yahu.
  • Teşekkürler paylaşım için. Çok çok fena fragman... Neler olacak neler. @yusei
  • yusei kullanıcısına yanıt
    Oy oy fena geliyor...

• Trailerda çok kötü bir spoiler var, keşke izlemeseydim.

Jack Crawford'ın Hannibal'ı öğrendiğini göstermişler.
  • Fragman çok iyi olmuş vallahi. Hannibal dizisi için en baba sezon olacak şeyler var fragman da bakalım.
    Şarkıyı bulan varmı bu arada?
  • Rotarian kullanıcısına yanıt
    sorma sorma bende o yüzden pişmanım tek tesellim onu öyle sanalım diye göstermiş olabilirler
  • fragman çok sağlam olmuş.
  • Türk işi kapıya yüklenmesi de bomba olmuş

• diziye başlasam mı ne dersiniz?
  • Ben 8 veya 9. bölümde kalmıştım. Aslında dizi kötü bir dizi değil. İyi fakat diğer diziler gibi beni bağlayamadı. İlk sezon hdd de duruyor. Bitirip 2. sezonu izlemeye devam edeceğim. Özellikle gece izleyince daha bir heyecanlı oluyor dizi
  • Ben de tam 2 gün önce başlama karari almiştim fragman gelmiş bi an önce izleyip yetişmek farz oldu
  • OF OF OF OF OF
  • Galiba 3. Sezon da var -ya da olduğunu ben bilmiyorum- çünkü direkt Sezon 2 diye reklam yapmışlar Final Sezonu diye yazarlardı bence. Fragmanın sonuna doğru olanlar da sanki dizi bitecekmiş gibi gösteriyor. Bekleyelim..
  • Bu diziyi hiç bilmediğimden ilk trailerini izlediğimde yemek dizisi sanmıştım

• Sadece şunun için bile 2. sezonu iple çekiyorum.Ertelemeleri çok kötü oldu
    https://www.facebook.com/photo.php?v=670016956354411&set=vb.383662898323153&type=2&theater

Edit: Çalan şarkının adını birisi söylerse süper olur Birde bu Hannibal'ın saçları nasıl böyle çok manyak duruyor? Ne sürüyor acaba Honeyball

Edit 2: Mona diye adam söylüyor yazmış birileri Youtube yorumunda.Adamı dinledim, aynı ses.Ama hangi şarkısı? Tatatatata tammmmmmmmmmmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 21 Ocak 2014; 21:43:51 >

• trailer çok fena çok
  • Şu dizi sırf Mads Mikkelsen için bile izlenir.Resmen asalet akıyor kendisinden.Çok beğendiğim bir oyuncu.
    Bu sezon bir psikopata bağlayıp oyunculuğu tavan yapsa.

• Mads Mikkelsen'ı sevenler şu filmi mutlaka izlesin derim. 2012'nin en iyi birkaç filminden biridir gözümde.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.