Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
84.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizideki ortamlar atmosfer falan çok hoşuma gidiyor
  • Bende Bulgar sitesinde 5'i görünce 4 ne ara çıktı dedim.Bende mal gibi arıyordum 4.bölümü.Gerçi Dizimag denen sitede 4.bölüm yazıyor ama 5.bölümdür büyük ihtimal.
  • en son 3 izledim şimdi 4 çıktı mı çıkmayacak mı, ilgiyle takip ediyorum diziyi çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytax

en son 3 izledim şimdi 4 çıktı mı çıkmayacak mı, ilgiyle takip ediyorum diziyi çok güzel.

4. Bölüm haftaya cuma günü dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki bölüm birden mi çıktı ne oldu?.Arenabg de 4 ve 5 çıkmış bile, indiriyorum şuan.
  • 4. bölüm çıkmadan nedne 5. bölüm çıktı 10 bölüm indirdikten sonra izlemeye başlamayı düşünüyorum
  • 4 diye indirdiğim, geçmiş bölümlerden oluşan tanıtım bölümü gibi bişey çıktı.
  • 4 bolum yok 5 den devam edin diyor yapımcılar ok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölümler konusunda ortalık karıştı
  • İlk bölümü seyrettim enteresan bir dizi tabikide aynı filmi gibi ama bence hannibal karakteri daha farklı bir yüz olabilirdi kendisini efter brylluppet filminden hatırlıyorum orada duygusal bir karakterdi şimdi burada görünce birden şaşırdım gülümsedim genel olarak baştada yazdım enteresan bir yapım ama çok ileri taşınacağını zannetmiyorum konu belli hep aynı yoldan gitmeliler graham ve hannibal dışına çıkamazlar çünkü filmi var değiştiremessin sonuçta uzun soluklu bir yapım olamayacak bence ama dizi güzel mi güzel en azından kana doyuyoruz

• NBC 4. bölümü Boston'daki olan olay yüzünden yayınlamamış galiba. Yayınlanıcak ama önümüzdeki hafta sanırsam.
  • Arkadaşlar ilk 2 bölümde anlamadığım bazı olaylar var.Şunları bana açıklayabilirseniz sevinirim.

Anlatıyorum :

1.Olarak: Dizi ilk başladığında yaklaşık 6 tane kadın öldürülmüş.Graham bu konularla ilgilenmeye başladı.Sanırım Lecter işlemişti bunları.Sonra çakma bir katil çıktı hani geyik boynuzlarına saplamış birini.Sonra bu Garret denilen adamın ofisine gittiler,Lecter bu adama haber verdi.Garret kızının boğazını kesti ve Graham bunu vurdu.
    Sorum şu: Bu Garret Lecter'in ortağı mıydı.? Yoksa o filmin başındaki 6 tane cinayeti de mi bu adam işlemişti.Çünkü Lecter'in cinayetini henüz göremedik.Yani Garret kimdi,neydi bir şey anlamadım

2.Olarak: Aynı şekilde doktorun biri kadınlara yanlış ilaç satıyordu.Sonra öğrendikki bu adam insanları mantarlaştırıyormuş falan.Bu adam hastaneye geldi Garret'ın kızını kaçırmaya çalıştı.

Sorum şu: Bu adam Garret ile mi ortaktı.? Garret kızıyla ne işi vardı,nerde tanıyordu falan hiç bir şey anlamadım.

Bilmiyorum şuan Kuzuların Sessizliği-Hannibal-Kızıl Ejder'i izledim.Birazdan son filmi Hannibal Doğuyor onu izleyeceğim.Sonra bu ilk 2 bölüme tekrar bakacağım.Aklıma takılan bir soru olursa yine paylaşırım.

• 2. Soruna cevap olaraktan. O mantarlaştıran adam insanlarla bu şekilde bağ kurduğunu düşündüğünden. Graham'ında o kızla bağlantı kurmasını istediği için kızı kaçırdı. Kızın bilgisinide o muhaber kızıl saçlıdan öğrendi. Hani Kadınla FBI ajanı konuşurken elinde silahla geldi ya. Orda öğrendi sonra gidip kızı kaçırdı onuda gömücekti. Çünkü Graham'ın kendisini anladığını sanıyodu ve kıza aynısını yapıp kızla-graham arasında bağ kurmak istiyodu.

1. soruna pek cevap niteliğinde olmasada ben kendi yorumumu yapmak istiyorum. Şuana kadar ki bölümlerde Lecter'ın daha karanlık yüzünü tam anlamıyla görmedik ve Garretla ortak olup olmadığına dair kesin bişi söyliyemeyiz bence.

• Şahane bir bölümdü...

Melek mevzusu çok zekiceydi... Koca bir hasss... Çektim harbiden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayssu

2. Soruna cevap olaraktan. O mantarlaştıran adam insanlarla bu şekilde bağ kurduğunu düşündüğünden. Graham'ında o kızla bağlantı kurmasını istediği için kızı kaçırdı. Kızın bilgisinide o muhaber kızıl saçlıdan öğrendi. Hani Kadınla FBI ajanı konuşurken elinde silahla geldi ya. Orda öğrendi sonra gidip kızı kaçırdı onuda gömücekti. Çünkü Graham'ın kendisini anladığını sanıyodu ve kıza aynısını yapıp kızla-graham arasında bağ kurmak istiyodu.

1. soruna pek cevap niteliğinde olmasada ben kendi yorumumu yapmak istiyorum. Şuana kadar ki bölümlerde Lecter'ın daha karanlık yüzünü tam anlamıyla görmedik ve Garretla ortak olup olmadığına dair kesin bişi söyliyemeyiz bence.

Mesaj için teşekkürler.

Ben hala kim kimin katili onu çözemedim.İnsanları mantarlaştıran kişinin doktor olduğu ortaya çıktı.Ordada Graham'a söylemişti,seninle iletişim kurduracaktım vs falan dedi ama çok tuhaf bir mantık.Neyse sonuçta ormandaki mantarları çocuklar farketti,bu katili böyle çözdüler.

Bu 6-7 kadının katili Garret'mı,Lecter mı yoksa ortaklar mı? Bunların bağlantısı ilerde mutlaka yapılacaktır zaten de ben sadece yorumları okudum da kimse böyle bir karışıklı gibi bir durumdan bahsetmek istediği için acaba ben mi anlamadım diye sormak istedim.

Arkadaşlar, fikri olan kişiler de görüşlerini belirtirlerse sevinirim.

• 4. bölüm ABD saldırıları nedeniyle yayınlandmadığ için 5. bölüm yayımlandı.Her ne kadar dizinin senaryosunda veya karakterlerin kişiliği hakkında çok önemli ipuçları olmadığı yapımcı tarafından belirtilse de açıkcası merak ediyorum.Çünkü Graham'ın psikolojisi tamamen çökmüş durum da.

Mantar ve orta olayı neden kafa karıştırdı anlayamadım.Bence oldukça aşikar ne olduğu.

Mantar olayı ve Hannibal için ;

Hannibal bazı katillerle görüşüp onların fikirlerini alıyor ya da onları birşekilde yönlendiriyor.Mantar olayında ise önceki mesajlarımda bir arkadaş da durum hakkında yorum istemişti belirtmiştim.İnsanların yapıtaşını kullanarak oluşan mantar sporlarının tekrar insanlara yönelmesinden ve canlı olan insana tanrı gibi tapmasından hoşlanıyor katil.İnsanları en saf haline yani mantar sporlarına dönüştürüyor,arındırıyor bütün herşeyden.

Melekli bölüm için ;

açıkcası bölümdeki diyaloglar beni yordu ama iyi bir bölümdü.Dizi ilginç bir şekilde çok fazla oyuncu olmadan işleniyor ve oldukça sürükleyici .Bölümde gördüğümüz en fazla 10 tane oyuncu ama senaryonun ayrıntıları ve oyuncuların kabiliyetleri sayesinde birçok eksik görmezden gelinebiliyor.Ben hala olay yeri incelenirken polislerin,teknik ekiplerin gösterilmemesinden,haberlerde durumun anlatılmamasından hoşnut değilim.Bölüm içeriğine gelecek olursam tümöre sahip birinin halisünasyon görmesi ama bu şekilde tanıtılması biraz fantastik - bilimkurguya kaçmış gibi geldi.En sonunda kendini öldüren ve asan katilin bir anda Graham'ın karşısına çıkıp konuşması ve sonrada onun aslında hala asılı olduğunu göstermesi bölüm en harika sahnesiydi sanırım.Ayrıca Graham 'ın psikolojisinin bozulması aslında bilinçaltında Hannibal'ın ne olduğunu anlmasını,buna işaret edende siyah geyik.muhtemelen ikisi oldukça dolambaçlı bir savaşa tutuşacak psikolojiyle.

• Arkadaşlar şimdi önce 4 ü mü izleyim yoksa 5 i mi ? Kesin bir cevap verirseniz çok sevinirim...
    Ayrıca bu mesaj konuyu takip mesajım olsun...
  • izle bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayssu

izle bence.

4 - 5 şeklinde izledim altyazısız, 5 4 şeklinde de izlenebilirmiş
    cevabınız için teşekkürler...
  • ben pek begenmedim diziyi, ilk 5 bolumunu izledim (4 yok halen tabi). Pek de tavsiye etmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 26 Nisan 2013; 18:23:36 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.