Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
84.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Regionella

senaryo-oyunculuk nasıl arkadaşlar boş 1 sezonluk dizilerden mi yoksa kaliteli mi?

Kesinlikle öyle bir şey yok özellikle başrol oyuncuları çok iyi
    . Bir bölümünü izleyin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Önerirmisiniz İyi Bir Dizimi ? Spartacusdan Sosnra Bİr Boşlukdayım . Da Vinciyede Bakıcam Bakalım NAsıl Filmler .
  • Beyler Hannibal 'ın 3 filmlik serisini izledim ama en son çıkan hannibal'ın gençliğinin anlatıldığı 4. filmi izlemedim..

Bu diziye başlamadan önce o filmi izlemek gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

Beyler Hannibal 'ın 3 filmlik serisini izledim ama en son çıkan hannibal'ın gençliğinin anlatıldığı 4. filmi izlemedim..

Bende Senin Gibi 3 filmlik Seriyi Izledim Ama 4 Filmi izlemedim /
    Ve Bence Gerekmez Çünki O Filme Nazaran Bu Diziyi Çekmemişlerdir . Ama 4 Filmi İzlemekden Zarar Gelmez Önerenler Olmuşdu .
  • Filmleri izlemeden diziye başlasam neler olduğunu anlamadan kalır mıyım yoksa bir şey fark etmez filmleri izlemeden başlasanda olur mu dersiniz? Filmler eski olduğundan görüntü kalitesi kötüdür diye izleyesim gelmiyor da
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Filmleri izlemeden diziye başlasam neler olduğunu anlamadan kalır mıyım yoksa bir şey fark etmez filmleri izlemeden başlasanda olur mu dersiniz? Filmler eski olduğundan görüntü kalitesi kötüdür diye izleyesim gelmiyor da

Kuzuların Sessizliği'ni izle bence. İzlemezsen bu konudan spoiler yersin çünkü o filmden öncesi anlatılıyor dizide.

Ben bütün filmleri izlemedim ancak az çok biliyorum neyin ne olduğunu. Ancak Kuzuların Sessizliği harika bir yapım. İzlenmesi gereken filmler arasındadır bana göre.
  • quote:

Beyler Hannibal 'ın 3 filmlik serisini izledim ama en son çıkan hannibal'ın gençliğinin anlatıldığı 4. filmi izlemedim..

İlk film çok iyi ama diğerleri duruyor izlemedim daha. diğer 2 film nasıl izlemeye değer mi?
  • Fragman gizemli duruyor. İlk bölümü izleyeyim bari
  • 4 bölüm çıktı hala tereddüt de çoğu kişi başlasam mı başlamasam mı diye bende dahil ama bir şans vermek gerekir diye düşünüyorum.
  • Bana göre Dexter'a özenilmiş ama konuları farklı denilebilir. Çoğu zaman bilinmeyen terimler var anlamayı güçleştiriyor. En az Dexter kadar sarıyor. Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

İlk film çok iyi ama diğerleri duruyor izlemedim daha. diğer 2 film nasıl izlemeye değer mi?

2. film de çok iyi, Edward norton oynuyor zaten.. 3. filmi hiç beğenmedim ama.

4. filmin de dün ilk yarısını izledim, çok iyiydi bugün bitiricem filmi..

edit: ters yazmışım. 3. filmde edward oynuyor 3. film iyi olan. Zaten olay sırasıda 4 - 3 - 1 - 2 olduğu için 2yi izlemeden 3ü izlesen olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 21 Nisan 2013; 17:35:18 >

• Antony Hopkins'den sonra bu role kim gider ki diyosunuz ama dizideki abimiz gerçekten rolün hakkını veriyor
  • kuzularin sesizligi gibi bir basyapitin ardindan dizisininde beklentisi cok yuksek oluyor. ilk bolumler bence gayet iyiydi bekleneni verdi. umarim boyle devam eder.

• Dizi Perception'a çok benziyor.

Hannibal abimizde sanattan anlıyor
  • Dizi gittikçe güzelleşiyor
  • Önümüzdeki Perşembe yayınlanması gereken Hannibal’ın 4. bölümü Boston’daki terör saldırısından dolayı yayınlanmayacak. Variety sitesinin bildirdiği habere göre, yapımcı Bryan Fuller NBC yöneticileriyle olan telefon görüşmesinde terör saldırısına dair hassasiyetini dile getirmiş ve 4. bölümde işlenmiş olan çocuk cinayetlerinin yayınlanmasını istememiş. Bu yüzden önümüzdeki perşembe dizi 5. bölümden itibaren devam edecek. Ayrıca bu 1 bölümlük atlamanın hikayenin ilerleyişine negatif etki etmeyeceği ve konuya dair bir eksikliğin hissedilmeyeceği de yapımcı Bryan Fuller tarafından açıklandı. Böylece 13 bölüm olarak planlanan ilk sezon, 12 bölüm olarak tamamlanacak ve dizinin final tarihi 28 Haziran olması gerekirken 20 Haziran’a kayacak.

Bryan Fuller’in dizinin 4. bölümüne dair açıklaması : Bu bölümde yer alan görüntülerden dolayı kimsenin seriye negatif yaklaşmasını istemedim. Siz bir hikaye yazıyorsunuz ve o hikaye ilerlerken bazı duygusal olaylar cerayan ediyor. 4. bölümde görüntü olarak aykırı bir şey yok. Bu tamamen benim kararım.

Yayınlanmayacak olan 4. bölüm, NBC.com üzerinden ”yalnızca Amerika dışındakiler” için özel bir video halinde yayınlanacak ve bu bölümde 4. bölümdeki karakter gelişiminden bahsedilecek. Ayrıca yapımcı ve oyuncuların seriye ait görüşleri de bu özel bölümün içerisinde yer alacak.

Yapımlarını düşük izleyici oranları yüzünden bir bir iptal etmesiyle ünlü NBC kanalının, ratingleri iyi seyretmesinden dolayı Hannibal’a yeni sezon onayı vermesi bekleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

Önümüzdeki Perşembe yayınlanması gereken Hannibal’ın 4. bölümü Boston’daki terör saldırısından dolayı yayınlanmayacak. Variety sitesinin bildirdiği habere göre, yapımcı Bryan Fuller NBC yöneticileriyle olan telefon görüşmesinde terör saldırısına dair hassasiyetini dile getirmiş ve 4. bölümde işlenmiş olan çocuk cinayetlerinin yayınlanmasını istememiş. Bu yüzden önümüzdeki perşembe dizi 5. bölümden itibaren devam edecek. Ayrıca bu 1 bölümlük atlamanın hikayenin ilerleyişine negatif etki etmeyeceği ve konuya dair bir eksikliğin hissedilmeyeceği de yapımcı Bryan Fuller tarafından açıklandı. Böylece 13 bölüm olarak planlanan ilk sezon, 12 bölüm olarak tamamlanacak ve dizinin final tarihi 28 Haziran olması gerekirken 20 Haziran’a kayacak.

Bryan Fuller’in dizinin 4. bölümüne dair açıklaması : Bu bölümde yer alan görüntülerden dolayı kimsenin seriye negatif yaklaşmasını istemedim. Siz bir hikaye yazıyorsunuz ve o hikaye ilerlerken bazı duygusal olaylar cerayan ediyor. 4. bölümde görüntü olarak aykırı bir şey yok. Bu tamamen benim kararım.

Yayınlanmayacak olan 4. bölüm, NBC.com üzerinden ”yalnızca Amerika dışındakiler” için özel bir video halinde yayınlanacak ve bu bölümde 4. bölümdeki karakter gelişiminden bahsedilecek. Ayrıca yapımcı ve oyuncuların seriye ait görüşleri de bu özel bölümün içerisinde yer alacak.

Yapımlarını düşük izleyici oranları yüzünden bir bir iptal etmesiyle ünlü NBC kanalının, ratingleri iyi seyretmesinden dolayı Hannibal’a yeni sezon onayı vermesi bekleniyor.

Bu kötü oldu...

• bölüm düştü. Darısı web-dlnin başına.

Şimdi geçen hafta fragmanda izlediğimiz melekleştirilerek öldürülen insanları işlemeyecek değil mi bu bölüm? Çünkü dördüncü değil beşinci bölüm olarak düşmüş bu haftaki bölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

bölüm düştü. Darısı web-dlnin başına.

Şimdi geçen hafta fragmanda izlediğimiz melekleştirilerek öldürülen insanları işlemeyecek değil mi bu bölüm? Çünkü dördüncü değil beşinci bölüm olarak düşmüş bu haftaki bölüm.

Nasıl yani 5? İki bölümümü birleştirmişler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Drago

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

bölüm düştü. Darısı web-dlnin başına.

Nasıl yani 5? İki bölümümü birleştirmişler?

Benden iki mesaj yukarda durumu açıklayan bir yazı var. Dizinin dördüncü bölümü yayınlanmayacak. Beşten devam edecek dizi.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.