< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hani Sokakta Sigara İçmek Yasaktı?

-
-
o bırakın devlet daireleri hastanelerde bile uygulanmıyorki.?
-
Bu üye kadar boş birini görmedim. Açtığı konu bile saçma. Sokakta sigara içmenin yasak olduğunu nereden uydurdun? Madem yasaktı niye yasaklanmalı diyorsun.
-
-
Açık alanda değil ama kapalı alanda sigara içene ağır hapis cezası gelmeli.
-
açık alanda serbest ama insanlar bu konuda daha hoşgörülü oluyorlar. misal duraklarda sigara içen birey hemen ya durağın arkasına yada birkaç adım gerisinde içiyor. tabii rüzgarın nereye doğru estiğini falan bilmek de önemli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakan naber ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yasağın bundan haberi var mı peki.
-
Otobüs durağında bekleyemiyorum, çünkü yanımdaki öküzler bir dakika boş kaldı mı keş gibi hemen sigara yakıyor. Bu mallar cigara içecek diye güneşin ya da dondurucu rüzgârın altında beklemek zorunda kalıyorum. Gitsin az ötede içsin, ama yok; illâ ki miletin yanında içecek. Bir şey söylesen "Burası açık hava, laga luga" diyip arıza çıkarma ihtimali yüksek. Bir ülkenin sigara içme oranıyla gelişmişlik seviyesi ters orantılı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 7 Haziran 2023; 13:0:55 > -
İzmariti por favor'un alnında söndürmek lazım.
-
Bana maaş barfiks ve benchinden bahset.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- kürtler atatürk"ü sever mi
- twitter ifsa
- devlet bankadaki paraya el koyabilir mi
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- market fiyatları karşılaştırma uygulaması
- disney plus reklamlı
- yeşil pasaport fiyatları 2025
- samsung galaxy a16 ne zaman çıktı
- bant daraltma sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X