Şimdi Ara

Hani sadece birkaç subaydı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden bitmiyor? Sonumuz suriye gibi olacak bu gidişle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3722845E6 -- 16 Temmuz 2016; 17:44:05 >
  • Sabah olsunda olaykar netleşsin 1-2 video gördüm parça parça insan cesetleri var genelkurmay başk fln diye yazmışlar küçük bi grupta değiller Ankarada elbet füze savunma sistemi fln mevcuttur heralde adamlar zapt etmişlerki darbe uçakları geziniyor küçük grup bu kadar dayanır mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müdalehe bile edilemiyor, kaç saat geçti kaç!

• Diğer konudada yazdım darbe başarısız gibi gösterilmek isteniyo olabilir,hulusi akar rehin gibi gösteriiyor olabilir.Hiçbir şey bilmiyoruz şu an tek bildiiğm 1 gram aklı olan evinden çıkmaz.Asker mi terörist mi ateş açanlar o bile kesin değil.Kabus yaşıyor türkiye bu gece

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeeZ

Diğer konudada yazdım darbe başarısız gibi gösterilmek isteniyo olabilir,hulusi akar rehin gibi gösteriiyor olabilir.Hiçbir şey bilmiyoruz şu an tek bildiiğm 1 gram aklı olan evinden çıkmaz.Asker mi terörist mi ateş açanlar o bile kesin değil.Kabus yaşıyor türkiye bu gece

Bir saat önce orgeneral kurtarıldı dediler şimdi rehin diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: D12

quote:

Diğer konudada yazdım darbe başarısız gibi gösterilmek isteniyo olabilir,hulusi akar rehin gibi gösteriiyor olabilir.Hiçbir şey bilmiyoruz şu an tek bildiiğm 1 gram aklı olan evinden çıkmaz.Asker mi terörist mi ateş açanlar o bile kesin değil.Kabus yaşıyor türkiye bu gece

104 kişi olduğu iddia edilen bi grubun tüm ülkeye baş kaldırması saçma olur aptal değilse bilir başına ne geleceğini.Olaylar çok farklı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 16 Temmuz 2016; 4:59:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D12

quote:

104 kişi olduğu iddia edilen bi grubun tüm ülkeye baş kaldırması saçma olur aptal değilse bilir başına ne geleceğini.Olaylar çok farklı gibi.

Biraz önce bir korgenerale canlı yayında sordular kimler kaç kişiler diye. Bilgilerinin olmadığını söyledi.

• cogu albayin kopru kapamaya gucu yetmez en az tuggeneral olmasi lazim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.