Şimdi Ara

Hani nerde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nerede bızı kıskanan avrupa
    Nerede uzaya yapılan köprü
    Nerede asgarı ucret artışı
    Nerede verilen. sözler
    Asgarı ucret alıp hala reyız dıyenler nerede..
    Param yok araba alamam ama olsun du koprumuz vardı
    Param yok ucaga binemem olsundu avrupa bızı kıskanıyor
    Hanı nerede ewet cıkınca ucacak olan Türkiye..

Ah ulan ah..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hani nerde?
  • Ya bana cewap ver nerede bunlar

• 2023 te gardaşım,2023te.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 3 Mayıs 2017; 1:0:28 >
  • Açıkçası yukarıda yazdığın sözleri sizin gibi dalga geçenler dışında ciddi manada dillendireni duymadım. EVET'in faydaları elbette olacak, fakat bu sistem. Uzun vadede faydaları ortaya çıkacak. Aslında Doların düşmeye başlaması bile bir göstergedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazAtmacaDH

Açıkçası yukarıda yazdığın sözleri sizin gibi dalga geçenler dışında ciddi manada dillendireni duymadım. EVET'in faydaları elbette olacak, fakat bu sistem. Uzun vadede faydaları ortaya çıkacak. Aslında Doların düşmeye başlaması bile bir göstergedir.

Hangi uzun vade?2002 den beri bu ülkeyi kim yönetiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: buzgibilimonata

quote:

Açıkçası yukarıda yazdığın sözleri sizin gibi dalga geçenler dışında ciddi manada dillendireni duymadım. EVET'in faydaları elbette olacak, fakat bu sistem. Uzun vadede faydaları ortaya çıkacak. Aslında Doların düşmeye başlaması bile bir göstergedir.

Mantık hatası yapmışsın. Kardeşim benim bak, bu değişiklik uzun vadede faydasını yada zararını gösterir. 2002 ile ne alakası var

• Olum hanı bor alo..

• quote:

quote:

quote:

Mantık hatası yapmışsın. Kardeşim benim bak, bu değişiklik uzun vadede faydasını yada zararını gösterir. 2002 ile ne alakası var

Kafan mı güzel birader faydalarını uzun vadede göreceğiz yazmışsın.Adamlar 2002 den beri tek başlarına istedikleri yönetiyor bu anayasa değişikliğiyle önceden yapamadıkları neyi yapabilecekler de bir şeyler değişip hayırlı işler yapacaklar?

• buzgibilimonata kullanıcısına yanıt
    Büyülenmişler işte. Iktidar, ülkeyi getirdikleri durum için şimdide mevcut anayasayı günah keçisi belledi ve bu evetçilerde bi' güzel yedi bunu. Yalan cennet vaadettiler ve "demek Akp aslında mağdur, çift başlılık olduğundan dolayı ekonomi,eğitim, terör sorunları devam ediyor" algısı yarattılar ve başarılı oldular. Erdoğan başkan olduğunda görücem bunları. Ülke hayal ettikleri gibi şaha kalkmadığı zaman ve Erdoğan birdaha 'kandırıldığı' zaman ne bahane üreticekler, hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Belli başlı kişilerin yargılanmaması için getirilmiş bir sistem olduğunu göremiyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kafan mı güzel birader faydalarını uzun vadede göreceğiz yazmışsın.Adamlar 2002 den beri tek başlarına istedikleri yönetiyor bu anayasa değişikliğiyle önceden yapamadıkları neyi yapabilecekler de bir şeyler değişip hayırlı işler yapacaklar?

Haklısın. İşte Ak Parti den sonra krizler olmasın diye bu sistem geliyor.

• Aga hala cevap gelmedi..

Nerde olum bor

• Borumu alırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hala doların referandumdan evet çıktı diye düştügünü zannedenler var..

bulgaristan 01/03 doviz kurları 1 dolar = 1,85 leva
    03/05 1 dolar = 1,79 leva..
    bu ülkeye de mi referandum etki etti
    link
    01/03 -
    http://www.bnb.bg/Statistics/StExternalSector/StExchangeRates/StERForeignCurrencies/index.htm?downloadOper=&group1=first&firstDays=01&firstMonths=03&firstYear=2017&search=true&showChart=false&showChartButton=false

03/05 -
    http://www.bnb.bg/Statistics/StExternalSector/StExchangeRates/StERForeignCurrencies/
    tabloda sondan üçüncü

sondan dördüncü ise türk lirası ile bulgar levası kurunun doların düşmesine rağmen hiç değişmemesi..
    bu bile aslında doların türkiye de yaşanlardan dolayı düşmediğinin ıspatı..
    tabi anlayana...
    sygl

• Akpli arkadaslar nerde olum bu borla çalışan arabalar. O kadar konustunuz

• Ben evde sabah aksam bor yiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.