Şimdi Ara

Hani bir korona vardı, ne oldu o?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok zamandır korona haberi görmedim. Kimsenin korona olduğunu duymadım. Maskeler bırakıldı ve mesafe falan takmıyor kimse. Korona tamamen bitti mi? Çevrenizde korona olduğunu duyduğunuz kimse var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsan kitleleri üzerinde yapılan bir deneydi. Bitti gitti diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • millete yeteri kadar korku aşılandı, sonra da hiçbir işe yaramayan aşılarını millet üzerinde denediler amaçlarına ulaştılar, millet uyanınca da şimdi kendilerine başka argümanlar buluyorlar. ben ülkemizden bahsetmiyorum, küresel anlamdaki korku imparatoru sahipleri, ülkeleri yöneten dizayn eden aristokratlardan bahsediyorum. dikkat ederseniz bill gates covid döneminde harcadığı paranın 4 katı kadar fazlasını kazandı. neymiş yardım yapmışmış, neymiş hayırsevermiş. sevsinler sizin hayırseverliğinizi. siz mekanik ve robotik insanlarsınız, duygularınız mı var ki karşılıksız iyilik yapasınız. covid süreci sadece belli bir tek amaca hizmet etmedi, birçok konuda mükemmel bir toplum mühendisliği idi. mesela istedikleri zaman milyonlarca insanı eve soktular, istedikleri zaman dışarı çıkardılar, istedikleri tarzda haberleri millete yutturdular, insanları istedikleri gibi yönlendirip kanalize ettiler. ilk zamanlar hatırlayın çinde sokakta düşüp ölen, titreyerek ölen insanlar vardı. hatta yollardan cesetler toplanıyordu. neden bu görüntüleri ülkemizde veya herhangi başka bir ülkede görmedik ? tabi bunlar bilinçli yapıldı. insanların davranış biçimleri ölçülmek istendi. kim neye inanıyor? insanlar kolay yönlendirilebiliyor mu ? halk sorguluyor mu ? veya istediğimiz tarzda korkuyu toplumda en hızlı nasıl yayabiliriz ? birçok amaçlardan en önemlileri ise bunlardı. tabi sadece bu kadar mı? elbette hayır. bir de işin ticari boyutu var. ülkelere istedikleri kadar tıbbi malzemeyi sattılar, istedikleri kadar aşıyı istedikleri dozda vurdular. öyle bir aşı düşünün ki bulaşmayı önlemiyor, maskeden kurtarmıyor, ağır geçirmekten korumuyor, ölümden korumuyor. e bu aşı neye yarıyor? önce aşı olan korunacak dediler aşı olana da bulaşınca bu sefer ağır geçirmezsiniz dediler, e aşı olan ağır geçirince bu sefer de ölümden korur dediler, çevremizde 3 doz biontechli olan insanlar da vefat etti, bu sefer de 4. dozu olmadıkları için öldüler dediler. her şeye bir kılıf buldular. bir de toplum psikolojisinde alışılmışlık ve bıkkınlık vardır. ne kadar ağır ve sert kurallar koyarsanız koyun insanlar bir zaman sonra uymamaya başlar. ve kural koyucular kuralları esnetmek zorunda kalır. süreç de buraya evrildi. dikkat edin günlük 3000 vaka varken insanları eve tıktılar 30.000 vaka varken sokağa saldılar. tezatın çelişkinin dik alası.

ama işin görünmeyen yüzü ise covid safsatasını icat edenlerin asıl amaçları iklim krizi idi. bu iklim krizi safsatasını da hiçbir zaman unutmayın. başımızdaki asıl bela budur. covid yalanını uyduranlar, şimdi sözde bir iklim krizi yalanı ile dünyada var olan nimetin, dünyadaki var olan en değerli şeylerin halk tarafından adil şekilde kullanılmasını değil, sadece bir avuç elit ve mutlu azınlık tarafından sömürülmesi amacını gütmektedirler. şöyle örnek vereyim diyelim ki ortada büyük bir pasta var. ve bu pastayı yiyecek 10 kişi var. mutlu ve elit 2 kişilik azınlık pastanın 9 dilimini kendisi yiyip, geri kalan 1 dilimini ise 8 kişiye pay etmeyi amaçlıyor.

dünyada iklim milyonlarca yıldır değişiyor. bu yeni olan bir şey değil. ama bu bir kriz de değil. alemleri yaratan mevla herşeyi planlamıştır. yağmurun da ne zaman yağacağını, ekinlerin de ne zaman çıkacağını, toprağın verimini bilmektedir ve insanları bundan mahrum etmez.

• turkish_republic kullanıcısına yanıt
    Ben zamanında zorlama ve baskıyla aşı oldum. Karşı koymamamın bir sebebi 2 - 3 hafta sonrasında uçağa binecek olmamdı

Uçağa binme kurallarında da çift aşı zorunluluğu vardı

Şimdi yıllar geçti bu aşıyı vurulmamın üzerinden ölmedim yaşıyorum ama kalıcı bir zararı olmuş mudur?

• normal şartlarda aşılar belli yıl sonra vücuttan atılıyor, ama covid aşılarında grafen olduğu için vücuttan atılması zor. ancak belli dönemlerde enseden ve aşı yapılan koldan hacamat yaptırırsan vücuttan atılma ihtimali yüksek. hacamatın çok faydası var ve şu anda tüm dünyada etkin şekilde kullanıyor. dünyanın en tanınmış kişileri ve futbolcular hacamat yaptırıyor.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.