Şimdi Ara

Hangisiyle çıkardınız yada peşinden koşardınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Hangisiyle çıkardınız yada peşinden koşardınız?

(En Son Oy Tarihi: 22.4.2010)
Giriş
  • kafam çok karışık sanırım 5 ini birden istiyorum

• Brad Pitt ?
  • Aynı durum bende de oluyor.Aradan biraz zaman geçsin o 2'ye felan düşüyor.(Seçenek)

Tercihim eskiden sizi seven ve şuan okulun en güzel kızı

Bu kız hala seni seviyorsa kızı egemenligin altına alabilir güzel bir ilişki yaşayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN_93 -- 22 Nisan 2010; 0:19:08 >
  • Yeni denizlere yelken aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

Aynı durum bende de oluyor.Aradan biraz zaman geçsin o 2'ye felan düşüyor.(Seçenek)

Tercihim eskiden sizi seven ve şuan okulun en güzel kızı

Bu kız hala seni seviyorsa kızı egemenligin altına alabilir güzel bir ilişki yaşayabilirsin

kızın şuan çıktığı var ama sürekli bizim sınıfa geliyor yanıma oturuyor git diyorum gitmiyor zamanındada çok dışlamıştım kızı ama bu gun bi baktım şöyle dedim var be ne olmuş ayşeye 2. hatunla çok yakın arkadaşlar sanırım 3. kızı istiyorum ama abisiyle çoooook uzun zamandır arkadaşız.

hocam tip önemli değil biraz ağzın varsa biraz masumsan accıkta tip varsa 20 kızda olabilir şıklarda ben ne çok yakışıklıyım ne de konuşmayı biliyorum ama ne bileyim buluyorlar beni işte şans diyelim.

• abisi yakın arkadaşım olan
    o çok zor olur be,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®OoLaStoO®

abisi yakın arkadaşım olan
    o çok zor olur be,,

öyle hocam ama çok saf bir kız içinde en ufak bir kötülük yok eminim o derece sevimli.

@revolite kıl bir cevap olcak ama aşık olmam lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir el atıverin be dh
  • kimsenin peşinden koşmayacaksınız birazda özsaygıya bakıyorlar
  • hiçbirisi bence daha yeni bir kız
  • bütün seçenekler ofsayt
  • kolpa kolpa konular açmayın ya sende behlülsün ya alayını paketliyosun git egonu başka yerde tatmin et asosyal çocuk seni.
  • 4.nün bir eksisi yok neden onu seçmeyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: micromaster34

kolpa kolpa konular açmayın ya sende behlülsün ya alayını paketliyosun git egonu başka yerde tatmin et asosyal çocuk seni.

Adamsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: micromaster34

kolpa kolpa konular açmayın ya sende behlülsün ya alayını paketliyosun git egonu başka yerde tatmin et asosyal çocuk seni.

Bir insan bu kadar içten olabilirdi ancak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.