Bildirim
Hangisini tercih ederdiniz? GTX 670 - HD 7950
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hadron
Hiç düşünmeden 670 alın
http://www.anandtech.com/bench/Product/550?vs=598
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeCommander -- 19 Haziran 2012; 18:39:05 >
-
gtx 670 hd 7970 ile başa baş bir kart. -
hocam ati özellikleri daha iyi gibi sanki? -
quote:
hocam ati özellikleri daha iyi gibi sanki?
O değerlere bakmayım. Önemli olan kartın mhzsi rami falan değil. Çekirdeğin verimliliği önemlidir.
Not: Yüksek çözünürlükte RAM önemlidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GTX 670 tabiki de. Ah AMD ah -
quote:
Orijinalden alıntı: Fallen1
quote:
hocam ati özellikleri daha iyi gibi sanki?
O değerlere bakmayım. Önemli olan kartın mhzsi rami falan değil. Çekirdeğin verimliliği önemlidir.
Not: Yüksek çözünürlükte RAM önemlidir.
tavsiyeleriniz için teşekkürler -
670 alınır keyfe bakılır -
Gtx 670 7950'den daha iyidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®
Gtx 670 7950'den daha iyidir.
hocam 8150 5 ghz işlemcinin min, max sıcaklık değerleri nedir? Aynı işlemciden bende varda 4.6'da stabil çalıştırabiliyorum.
birde ramler in markası nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 19 Haziran 2012; 19:50:52 > -
özel tasarım GTX 670 -
quote:
quote:
hocam 8150 5 ghz işlemcinin min, max sıcaklık değerleri nedir? Aynı işlemciden bende varda 4.6'da stabil çalıştırabiliyorum.
Min 41 max 63c, Ramler g skill ripjaws. -
quote:
quote:
quote:
Min 41 max 63c, Ramler g skill ripjaws.
bende 19 ile 53 arasında. 50c gördümmü endişeleniyorum.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Min 41 max 63c, Ramler g skill ripjaws.
bende 19 ile 53 arasında. 50c gördümmü endişeleniyorum.
Hocam nerede oturuyorsunuz ? işlemci sıcaklığı hiçbir zaman oda sıcaklığından daha düşük olmaz ve 19c bi hayli düşük bi değer
-
GTX670.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Hocam nerede oturuyorsunuz ? işlemci sıcaklığı hiçbir zaman oda sıcaklığından daha düşük olmaz ve 19c bi hayli düşük bi değer
istanbul'da corsair h100 kullanıyorum. -
quote:
quote:
istanbul'da corsair h100 kullanıyorum.
4.6 ghz'de min 19c iyi bir değer o zaman su soğutma ileBen kışın bile akasa venom voodoo ile 5ghz'de 19c olduğunu hatırlamıyorum işlemcinin
-
quote:
quote:
quote:
4.6 ghz'de min 19c iyi bir değer o zaman su soğutma ileBen kışın bile akasa venom voodoo ile 5ghz'de 19c olduğunu hatırlamıyorum işlemcinin
bircok soruma derman oldu bu baslik :) saolun arkadaslar:)) h100 mu fanli bir soutucunu derken ama 7970 i degistirmeyecegiz sanirim :) nvidia nin tadina bakamayacaciz :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
hocam oc iyi yaparsan bu değerlere sende ulaşabilirsin. Sanırım anakart tercihi baya önemli, bende asus formulada voltaj koruması olduğu için en yüksek değere, en düşük voltajı verebiliyorum.Yoksa direk voltajı dayadınmı olmuyor.ama 5 ghz stabilete yakalayamadım prime95'de shut down.
-
Benzer içerikler
- üçlü ara bellekleme nedir
- rx 7800 xt alınır mı
- galax ekran kartı alınır mı
- ekran kartı tamiri
- paylaşılan gpu belleği nedir
- en iyi ekran kartı
- ekran kartı resetleme
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- nvidia otomatik ayarlama nedir
- mx550 ekran kartı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X