Bildirim
^^^^Hangisini Seçeyim?(SAAT)////
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Seni bilemem ama bence en güzeli birincisi.
Zaten şok fiyat diyor.İndirim var heralde al hemen birinciyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 1 Nisan 2007; 18:19:05 >_____________________________
Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
_╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
:::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^::: -
1. _____________________________ -
birincisi babamda da bu edifice nin mavisi var ilkinin mavisi çok güzel _____________________________ Katılım tarihi: 8 Ocak 2005
Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB -
walla ben hiç saatt takmam telefon her an cebimde ama alıcaksan 1. yi al _____________________________ ESKİ NİCK:Turkish Samurai -
3 _____________________________ -
1 numara _____________________________ -
2. bence 3 numara benim eski saatim
_____________________________ Eski Nick:RunAwA
Katılım zamanı: 14 Mayıs 2006 -
nerden sipariş weriosn _____________________________ -
ben casio ef-309 kullanıyorum... şöyle söylim üzerinde seiko yazsa fiyatları 500ytl olur... bide internetten alcaksan almadan önce dışardan sor... internette pek uygun değil fiyatlar _____________________________ -
http://www.casawatch.hr/satovi.php?id=131 benimki bu _____________________________ -
saolun arkadaşlar yorumlar içinwww.alisverissaati.com dan alıcam. _____________________________ -
metal kayışlı saatleri sevmiyorum kıllarımı yoluyor
aralarında 1 numra diyeceğim. açıkcası 3 ünü de beğenmedim
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: RunAwA
2. bence 3 numara benim eski saatim
hocam nası memnunmuydun 3 numaradan?_____________________________ -
en usttekı
edifice serisi içinde önerebieceklerim: EF-312D-1A, EFA-119BK-1A, EFA-116D-6A, EFA-116D-1A1, EFA-114D-1A, EF-501D-1A, EF-311D-1A...
dediğim gibi yaklaşık 1 senedir ef-309 kullanıyorum ve çok memnunum. ama dışarıdan araştır. çünkü ben orda yazan fiyatlardan daha ucuza aldım antepten._____________________________ -
ama hocam ben ordan yazan fiyatla almıyorum %30 indirim kazandım
hemde 24 taksit
Üçüncüsü çok basit duruyo ikinciside çok cafcaflı birincisi bencede
_____________________________ FANATİK SE'Cİ DEĞİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM!!!!!!!!!!!! -
2 _____________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: Dinçer
metal kayışlı saatleri sevmiyorum kıllarımı yoluyor
süper ya
- ensede kızarıklık neden olur
- puzzle çözme programı
- hazır cevap nasıl olunur
- prompt mühendisliği nedir
- moonwalker ayakkabı
- çay bardağı emojisi
- bim para sayma makinesi
- rekorlar kitabı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler