Şimdi Ara

Hangisini seçeçeğim ACİLLLL ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kullanmakta olduğumuz internetin (50gb akk 16Mbsn akk aşarsan 3Mbsn) taahhütü bitti 69 tl fatura gelirken son 3 aydır 94 tl geliyor artık ya türk telekomu kapatıp başka bir servis sağlıyıcıya geçeçeğiz yada güzel bir paket bulup türk telekomda kalmak şart önerebileceğiniz sağlayıcı-tarife-paket varmıdır. Alt yapnının max alabildiği hız ve şuan kullandığım paketi de resimlere ekliyorum. Bir el atın çıkayım şu işin içinden :(
     Hangisini seçeçeğim ACİLLLL ?? Hangisini seçeçeğim ACİLLLL ?? Hangisini seçeçeğim ACİLLLL ?? Hangisini seçeçeğim ACİLLLL ?? Hangisini seçeçeğim ACİLLLL ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 18 Ağustos 2016; 11:34:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde durumum hemen hemen aynı senle alt yapı konusunda, yalnız son 3 ay nasıl 90 lira geldi fatura? Bende ev telefonu yok sabit 65 lira, eylül sonu bitecek teahütüm.

Intel Core i7 4790 3.6 ghz // Asus Z87 Plus // Zotac Gtx 1050ti // GSkill Ares 8GB (2x4GB) DDR3 1600Mhz // Kingston SSDNow V+200 120GB SATA 3 // Seagate Barracuda 3.5" 1TB HDD // THERMALTAKE V3 600W // ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz // Windows 10 1903

origin id : ismailbbyigit
  • Türk Telekom Hızda fısat kampanyası tarifesine geçtim 24Mbps 100Gb Akk 2 yıl taahhüt 71 tl #### 16Mbps 50gb akk kullanıyordum ayda 69tl ye herşey 2 katı oldu 2 tl fark ile kampanya internetten gözükmüyor sadece genel müdürlükteki müşteri hizmetleri veriyor sanırım... ben bulamadım nette iyi mi yaptım kötümü?

Intel Core i7 4790 3.6 ghz // Asus Z87 Plus // Zotac Gtx 1050ti // GSkill Ares 8GB (2x4GB) DDR3 1600Mhz // Kingston SSDNow V+200 120GB SATA 3 // Seagate Barracuda 3.5" 1TB HDD // THERMALTAKE V3 600W // ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz // Windows 10 1903

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Evet Hipernet modem bende bu var 24Mbps hızına destek verirmi bu ? Zyxel VMG3312-B10B

Orijinalden alıntı: bio technolog

Evet Hipernet modem bende bu var 24Mbps hızına destek verirmi bu ? Zyxel VMG3312-B10B

bendede o modem var, onlar zaten modemini kontrol ederler geçirmeden önce desteklediğine bakarlar, destekliyodur muhtemelen

• ismailbbyigit Kendini hazırla. Taahüt bittikten sonra fatura doksan kusur lira gelecek. 24 mbit de Adsl olmuyor.

bio technolog modem Vdsl destekliyor. Daha pahalı paket bulamadın sanırım. Hem iki sene taahüt hem 70 lira. Bu zamanda iki sene taahütmü verilir. Taahütsüz Turknet var 60 TL.
    Hocam bunlar taahütün bitmesine yakın ararlar mı? Yoksa ben mi arıcam, açıkcası ikna kampanyası teklifi istiyorum, bulunduğum ilde türknet yok, ttnet fiber hizmeti yok sadece hiper var, 60 liraya falan hiper verirlerse onu almayı düşünüyorum ama akk 75 gb falan derlerse almam, minimum aylık dowloand 150 gb benim, sözün özü 90 lira falan ödemek istemiyorum eylül 19da bitiyor taahüt ne yapayım?

• Beyler bişey soracağım daha bügün aktivasyon oldu internet max 24Mbps alıyorum sorun yok ama türknet aradı 150 gb akk max 100Mbps ye kadar hız 59 lira dedi taahhütsüz daha bir gün oldu açılalı paketten vaz geçsem ttneti kapatsam ne kadar ceza öderim 1 gün için veya böyle bir vazgeçme durumu sözkonusu olurmu yani böyle bir hakkım varmı ayrıca türknet port sıkıntısı olmadığını söyledi yani 3-7 gün içinde aktif olur dedi. Ne yapsam bilemedim .. Şuan aktif olan paketin resminide ekledim 1 günlük cayma bedeli ne kadar çıkar bunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 18 Ağustos 2016; 11:56:45 >

Hangisini seçeçeğim ACİLLLL ??

Hattın ne kadar destekliyorsa o hızı alırsın yeni kampanya başladığında direk geçebilirsin daha ne olsun Türktelekom sana bu fırsatı vermez bile ee birde 1000dk sınırsız arama var yurt içi yurtdışı kademe bir yabancı ülkeler daha ne olsun.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.