Şimdi Ara

Hangisini önerirsiniz 'Combofix , Advanced Systemcare, HijackThis ve TDSSKiller'?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

ESET Smart Security 5 kullaniyorum. Anti-virüs programimla ilgili bir sikayetim yok.

Birkaç gün önce bir adware uyarisi aldim. ESET penceresi:

"Object: C:\Users\.....\AppData\Local\Temp\T0KQGvnt.exe.part

Threat: Win32/Adware.Somoto.A application

Action: unable to clean

Information: Event occured on a file modified by the application: C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe."

Google'da yaptigim küçük çapli bir arastirmada "Combofix, Advanced Systemcare, HijackThis ve TDSSKiller" programlarindan birini kullanmamin kesin çözüm getirecegini gördüm.

Fakat yabanci forum sitelerinde de yukarida yazan programlarin ana sitelerinde de ortak bir uyari yapilmis: "Eger bu programlari kullanma üzerine bir uzman degilseniz, sistem tarama islemi sonunda size sunulacak log listesi içinden yanlis bir dosyayi ve/veya bilgisayarinizin önemli bir sistem dosyasini silebilirsiniz."

Sürekli virüs, trojan vb. saldirisina maruz kalan bir bilgisayar kullanicisi degilim. Bu problemler yilda en fazla 2 kez karsima çikar o kadar. Bilgisayarimi formatlamak gibi bir niyetim de yok. Combofix ve digerlerinde muhtemelen olan sihirli butona tiklayarak ufacik bir adware tehdidini silmek için bütün bir bilgisayari riske atmak istemiyorum.

Yukarida yazdigim programlarin hiçbirini indirmedim ve kurmadim; nasil çalistiklarini bilmiyorum. Bunlar disinda sizin de önerdiginiz farkli yollar varsa yardimlarinizi bekliyorum.

Tesekkürler,

• sisteminde antivrs prgramı olsun en iyi combo fixdir sistemini iyi bir hale getirebiliyor..hjaks da güzel ama biraz uygulması zor gi,bi combo fixe göre kolay gelsin..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.