Şimdi Ara

Revo Uninstaller gerekli mi? CCleaner veya ASC Yeterli midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Revo Uninstaller yazılımının işletim sisteminde hasara yol açtığını düşünmekteyim. Kaldırmak istediğim yazılımı Windows üzerinden* harici bir uygulama kullanmadan kaldırınca, kalan bu kalıntıları CCleaner ve Advanced System Care görür mü ?

* Windows'un "Program ekle/ kaldır" uygulaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacaygun -- 23 Mayıs 2010; 18:09:21 >

• Evet aynı işi görür ama revounisttaler kaldırmak bence daha iyi çünkü programı tamamen kaldırıyor revounistaller sistemde hasara yol açtığıını düşüyosan Your Uninstaller Pro kullan derim ama Revo uninstaller bence 1 numara

Orijinalden alıntı: sertacaygun

quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Evet aynı işi görür ama revounisttaler kaldırmak bence daha iyi çünkü programı tamamen kaldırıyor revounistaller sistemde hasara yol açtığıını düşüyosan Your Uninstaller Pro kullan derim ama Revo uninstaller bence 1 numara

Madem öyle, normal kaldırmak en mantıklısı. Revo'yu kullanmaya başladıktan sonra sistemimde acayip hatalar oluyor ya da bana öyle geliyor.

Bir programı kaldırınca hatta üstelik "Zorla kaldır" yapınca arkasından register taraması yapıyorum en aşağı 10-15 artık buluyor. Aynı şeyi yoururunistalde de oluyor.

Nasıl temizlik bu?

Orijinalden alıntı: Toros37

Uzun zamandır Revo kullanırım.
    Ama içimde şüpheler var.

Bir programı kaldırınca hatta üstelik "Zorla kaldır" yapınca arkasından register taraması yapıyorum en aşağı 10-15 artık buluyor. Aynı şeyi yoururunistalde de oluyor.

Nasıl temizlik bu?

Ben de Revo ile ilgili iyi düşünmüyor gibiyim. Yanlış kütük girdileri sildiği için midir, nedir... Everything, Ashampoo Burning Studio falan çalıştığında gereksiz disk kasılmaları falan oluyor. Format attım şimdi, maaşallah deyim, sağlam durumda. CCleaner ve Advanced System Care kullanmak daha mantıklı gibi. Program Files'tan de elle silmek mantıklı galiba.

"Tiffany: You are afraid to be alive. You're afraid to live. You're a conformist. You're a liar. I opened up to you and you judged me." - Silver Linings Playbook
  • Advanced Uninstaller Pro 11
  • revo program ile ilgili kayıtları siliyor o kayıtlarla bağlantılı olan diğre kayıtları temizlemek içinse registery cleaner programı kullanmak gerekir. revo yanlış kayıt silmiyor yapılması gerekeni en iyi şekilde yapıyor ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.