Şimdi Ara

Hangisi tercih edilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-dizel-748121998/detay/

407 38'e 206 38.5'a bırakıyor.

206= Bagaj ve sağ ön çamurluk değişmiş. Sağ arka çamurluk sağ arka kapı ve sol arka çamurluk boyalı.

407= sağ ön çamurluk boyalı sağ ön kapı değişmiş.

Accent era, i20, megane 2, 206,207, 407 alayına baktım. İçime sinen araba yok valla 40'a kadar. Ne yapsam bilemedim.

• Merhaba. 407 c sınıfı bir araçken 206 b sınıfıdır. Fark çok fazla. Ben 407 derdim ancak dizel araçların bu km lerdeki egr dpf ve enjektör bakımları için kenara 6 bin tl hazırda bulunsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karekulak

Merhaba. 407 c sınıfı bir araçken 206 b sınıfıdır. Fark çok fazla. Ben 407 derdim ancak dizel araçların bu km lerdeki egr dpf ve enjektör bakımları için kenara 6 bin tl hazırda bulunsun
    sınıfları da araçları da biliyorum. Ancak 50 bin km, 4 sene model farkı var. Biraz bu kısım hakkında yorum istiyorum. Aynı şartlarda olsa zaten neden 407yi 206 parasına versinler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

sınıfları da araçları da biliyorum. Ancak 50 bin km, 4 sene model farkı var. Biraz bu kısım hakkında yorum istiyorum. Aynı şartlarda olsa zaten neden 407yi 206 parasına versinler?

Alıntıları Göster
    Pejo 407 C değil D sınıfı bir araç. Şu an bu sınıfta Pejo 508 ile devam ediyor. Arada 2 sınıf fark var. 407 fiyatlarının düşük olmasının sebebi ise olası yaşından dolayı çıkaracağı masraflar çok daha pahalıya mal olacaktır ve piyasası daha durgundur. Konfor olarak 206'dan fersah fersah öndedir. Geri kalan ise tercihinize kalmış. Uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız 407 tavsiye ederim. Burada dikkat etmeniz gereken 407'nin bakımlı ve temiz olması. Temiz değilse başınızı çok ağrıtır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangisini tercih ederdiniz ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.