Şimdi Ara

hangisi daha karlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben thıef olacaktım ama yanlıslıkla cıktım 7 gün bekleyemem ben bu yüzden huntermi yoqsa trader mi olayım ltf söleyin

• Trader Ol!!
    Parayı Kırarsın (Yüksek lvl Hunterler Korursa.)
  • saol
  • Onlar İçinde 7 gün beklemen gerekmiyormu?
  • bilmem onlardan birine girip cıkmadım
  • evet en karlı trader hem 1 yıldız alırsan yatma şansın yok ama thiefken yatma şansın çok hunterlikten zaten nekadar para geliyorki onu söylemiyorum bile herculesteysen gel birlikte olak trader
  • sry kardeş ben poseidondayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi araba daha iyi?
    10 ay önce açıldı
    Hangi Araç Daha İyi
    7 ay önce açıldı
    Bu markalardan hangisi daha iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaptainIvy

evet en karlı trader hem 1 yıldız alırsan yatma şansın yok ama thiefken yatma şansın çok hunterlikten zaten nekadar para geliyorki onu söylemiyorum bile herculesteysen gel birlikte olak trader

+40 lvl traderlar isterse 1* mal alsın yine thieflar(yani ben) yıkılabiliyo.
  • thief daha iyi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

Onlar İçinde 7 gün beklemen gerekmiyormu?

+26265656 gerekio
  • Hırsızlığa niye bu kadar çok ilgi var anlamış değilim.Kendi ekmeğini başkasının üzüntüsünden çıkarmak.İlginç geliyor bu durum bana.
  • trader olmakda 40 ın altında iyi yoksa kötü
  • kervan çekesim geldi yarın kervan çekicem bence 40a kadar kervan çek sonra istediğini olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaptainIvy

evet en karlı trader hem 1 yıldız alırsan yatma şansın yok ama thiefken yatma şansın çok hunterlikten zaten nekadar para geliyorki onu söylemiyorum bile herculesteysen gel birlikte olak trader

öyle demeyin bence,ben hunterim zaten hunterde önemli olan traderin verdiği para değil,huntercinin verdiği maaş...en yüksek maaşı şüphesiz hunterler alıyor ben maaş die bişi warmı bilmiodum bi gittim 3m maaş verdi!!!hep thief öldürüyorum yüksek lv sanız hunterliktede ii para var!

Not:yüksek lv derken 45,40 + olmanız yeterli...(troy,xian,aege gibi serverlerde değilseniz tabi)
    @draculaa58
    bizde poseidondayız:bknz= Poseidon fan club<TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Silence -- 31 Aralık 2007; 19:41:05 >

• 40tan sonra 70+ sağlam hunterlar olmazsa çok zor traderlık yaparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: 300üb500

Hırsızlığa niye bu kadar çok ilgi var anlamış değilim.Kendi ekmeğini başkasının üzüntüsünden çıkarmak.İlginç geliyor bu durum bana.

Just a game
  • He knows already,I think.He must have been joking.
    quote:

Orjinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

quote:

Hırsızlığa niye bu kadar çok ilgi var anlamış değilim.Kendi ekmeğini başkasının üzüntüsünden çıkarmak.İlginç geliyor bu durum bana.

Just a game

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VamorteCurtela -- 2 Ocak 2008; 14:38:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: l@stsoldi3r

He knows already,I think.He must have been joking.
    quote:

Orjinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

quote:

Just a game

Are u sure ? =)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.