Şimdi Ara

hangisi daha iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAPPHIRE 256MB ATI Radeon 9600 PRO Ekran Kartı
    77 $ + KDV

POWERCOLOR 256MB ATI Radeon 9600 PRO EZ Ekran Kartı
    81 $ + KDV

SAPPHIRE 256MB ATI Radeon 9600 XT Ekran Kartı
    88 $ + KDV

1-2. ekran kartındaki EZ ne demek
    2-bunlardan birini alırken 128 mi yoksa 256mb olanını alayım
    3-marka olarak 9600 serisinde en iyi marka hangisi
    4-2. el alsam bi problemle karşılaşırmıyım
    5-FRISBY EM-08A ATX KASA USB BEYAZ-MAVi (AIR DUCK) marka kasam var bu ekran kartları yeterli olur mu
    şimdiden teşekkürler

• Powercolor'da 9600pro Ez demek, saat hızlarının 400/600 yerine 400/400, başka bir anlamda kartın çöp olması demektir.

128mb iyi olur (256 bir getirisi sağlamaz + az hız aşırtma riski doğar).

Bana sorarsan ikinci ele yönelip 9800pro ayarında sağlam kartlara bak.

Frisby hakkında iyi şeyler duymamıştım gibi hatırlıyorum. 300w değerini vereceğinden ve kalitesinden şüpheliyim açıkçası. 9800pro gibi kartlara yönelirsen sisteme de bağlı olarak sorun çıkabilir.

EM08A-2GY modelinin 26$+kdv olması kalite hakkında bir fikir verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Haziran 2006; 21:32:59 >
  • seçtiğin ekran kartlarından tartışmasız en iyisi 9600xt ama bencede 2.el 9800pro ya da 6600gt alman daha faydalı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypnertocmacia

seçtiğin ekran kartlarından tartışmasız en iyisi 9600xt ama bencede 2.el 9800pro ya da 6600gt alman daha faydalı olur.

iyi diyosun ama durumum buna müsait zaten kasamda 9800pro yu bile kaldırmaz onun için geçici olarak bu akran kartlarından birini alacam
  • EZ den uzak dur. Tam olarak anlamı Ezik'in kısaltılmışıdır.
    2 arkadaşta çok doğru söylemiş. AGP kartlarda sıfır piyasada pek bişey yok artık. En azından orta seviye bişeyler yok... Sıfır giriş seviyesi alana kadarda aynı paraya veya biraz daha ekleyerek 2. el de orta seviye gayet güzel kartlar alabilirsin. Tabi peşin paran olması lazım. Eğer peşin alma şansın varsa mutlaka 2. ele bak. Yok peşin çıkamam taksitle alabilirim diyosanda bu yazdığın kartları alma bence 9550 al en azından az ödemiş olursun, birazda oc. yaptınmı paşalar gibi kullanırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: olgu

quote:

seçtiğin ekran kartlarından tartışmasız en iyisi 9600xt ama bencede 2.el 9800pro ya da 6600gt alman daha faydalı olur.

iyi diyosun ama durumum buna müsait zaten kasamda 9800pro yu bile kaldırmaz onun için geçici olarak bu akran kartlarından birini alacam

Sende iyi diyosunda örnek verdiğin kart 88$+kdv yani 160YTL yapıyor. O paraya 2. el 9800Pro + gerçek 300-350W lık bir PSU alabilirsin. 9600 leri bile zaten 2. el alabilirim diyorsan niye o fiyatları yazdın.. Ozamanda 9600 alma 9550 al diye tavsiye ederim ben sana... Hem daha az güç tüketirler yani PSU nu zorlamaz, hem daha ucuz olur, hemde oc. la yakın hatta belki daha iyi performans alırsın..

• quote:

Orjinalden alıntı: tonythetonguc

quote:

Orjinalden alıntı: olgu

quote:

Sende iyi diyosunda örnek verdiğin kart 88$+kdv yani 160YTL yapıyor. O paraya 2. el 9800Pro + gerçek 300-350W lık bir PSU alabilirsin. 9600 leri bile zaten 2. el alabilirim diyorsan niye o fiyatları yazdın.. Ozamanda 9600 alma 9550 al diye tavsiye ederim ben sana... Hem daha az güç tüketirler yani PSU nu zorlamaz, hem daha ucuz olur, hemde oc. la yakın hatta belki daha iyi performans alırsın..

ordaki fiyatlarwww.mavibilgisayar.com adresinden aldım
    ben 160ytl verip 9600xt veya 9600pro alamam en fazla bütçem 100ytl onun için 2.el alacam
    FRISBY EM-08A ATX KASA USB BEYAZ-MAVi (AIR DUCK) bu kasa 9600xt rahatlıkla kaldırırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olgu -- 11 Haziran 2006; 21:35:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sokakta daha iyi
    4 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2.el bulabilirsen al hem fazla para harcamazsın
  • SAPPHIRE 256MB ATI Radeon 9600 XT Ekran Kartı
    88 $ + KDV

ikinci ellerini bulursan arkadasın dedigi gibi daha iyi olur.digerlerine nazaran daha iyi bir kart.
  • FRISBY EM-08A ATX KASA USB SİYAH (AIR DUCK) 300w

SAPPHIRE 256MB ATI Radeon 9600 XT Ekran Kartı

bu kasa bu ekran kartını kaldırır mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.