Şimdi Ara

Hangisi Daha İyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim bir arkadaşım var.
    Daha önce amd 7950, i7 2600k veya amd x6 1100t. corsair 8 gb ram 1600 mhz Asus P8P68 LE anakart fakat donanımdan anlayan bir aradaşımın gazıyla bundan vazgeçti.Casper'ın şu pcsini almaya karar verdi fakat pcnin ekran kartı 6750 ve arkadaşım gtx 580 seviyesinde gtx 570den iyi diyor bir türlü anlatamadım ikisinede o pc bu:
    http://www.bimeks.com.tr/urun/115747/casper-nirvana-cd-bmh2600a.aspx#comments
    Gerçekten bu pc iyi mi ve ekran kartı casper iyi değil diyorum fakat anlamıyorlar.Ayrıca o iki arkadaşımdan bu pc için onu gaza getiren arkadaşta bu pcyi kullanıyor.BF3'ü ultrada kasmadan oynuyorum diyor.Bir türlü çözemedim bu işi ?
    Lütfen yardımcı olun.

Not:Arkadaşımın bütçesi 2000tl civarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlızşahin -- 21 Şubat 2012; 7:50:01 >

• 6750 nin fiyatı 200 lira. GTX 570 in fiyatı 750 lira. Eğer 6750 daha iyiyse biz harbi keriziz. Ona geçenlerde çıkan 4 gb bellekli inno3d gt 430 modelini göster onu alsın istiyorsa ama yazıktır günahtır caspera para yedirmeyin.
  • Dostum madem o arkadasın cok ıyı bılıyorsa ozama şöylede ona sen de bu ekran kartı ıyı dıyosan bunu al bana gtx 570 ver de. O arkadasın gerçekden ıyı anlıyormuşkı o yorumu yapmıs casper pc lerını oven sayılı kısı olarak ona bır plaket yaptır

BF3 gelınce oynaması normaldır casper dakı sıstemde hafıfe alınacak bır sıstem değil lakın BF3 den ıyı oyunlarda var nfs the run açın ıkı kartla arasındakı farkı ozaman gorursunuz arkadaslarının gazına gelme bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt_kadir -- 21 Şubat 2012; 8:59:16 >
  • casper'daki özellikler ekran kartı haricinde güzel.ama orada i7 işlemci ile göz boyama var.ekran kartı leş diyorum.yazık o para ona veirlmez.2000 tl ye sistem isterse öneririz.
  • Casper 1700 tl ? Arkadaşını en yakın hastanedeki bir Psikoloğa götür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never More

Casper 1700 tl ? Arkadaşını en yakın hastanedeki bir Psikoloğa götür...

+1 psikolog parasını forumda toplarız
  • Sağolun 2000-2500 arası 1 7950 veya 7950li sistem kurabilirseniz arkadaş almandan sizin önerilerinize göre düzleriz.Hddi,ssd ve optik sürücüye gerek yok.Eğer fiyat az olursa iyi bir ssd eklerseniz sevinirim veya hdd.

Arkadaşa anlatmaya çalışacağım pek anlayan biri de değil sırf ekran kartı 2 gb 256 bit diye almak konusunda tutturdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sokakta daha iyi
    4 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selam arkadaşlar bahsi geçen arkadaş benim, lakin...

Öncelikle,

O PC'yi almayı karar vermedim, farklı bir sistem toplamayı düşündüğüm için, düşünmeseydim ilerde ekran kartını değiştirme amaçlı alabilirdim dedim.

(Ki aklımdaki sistem şudur, görüşlerinizi paylaşıp yorumlarsanız sevinirim;)

quote:

XFX HD7950, AMD X6 1100T, ASUS M5A97, 8 GB Ram...

Ve ve ve... 2 GB 256 bit diye tutturmadım, ilk iyi olduğunu düşünmüştüm ama sonra özelliklerine bakınca pardon demiştim kart hakkında. Anılll.
    Hala ekran kartı hariç iyi olduğunu düşünüyorum bu sistemin.

Neyse, HDD eski PC'dekini kullanacağım. Sizden istediğim bana bir kasa önerirseniz sevinirim. (İşimi görsün yeter kasaya çok para vermek istemiyorum.) Birde AMD işlemci olunca işlemci fanı almam gerektiğini sanıyorum ses sorunu var sanırsam. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Teşekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.