Şimdi Ara

Hangisi benim işime yarayabilir 11000 tl civarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 96 model renault 19 aracımın 2300 tl basıma masraf acmasıyla soğudugum aractan dolayı sattıktan sonra maksimum 11000 tl civarı bir araç almak istiyorum işe gidip gelmek için yakıt önemli benim için ama karar veremedim. Bu paralara sizce

PALİO - POLO - CORSA - ASTRA - TWİNGO(2 kapı olmasından pek yanasmıyorum) bu araclardan hangisini önerirsiniz model grupları 96-2000 arası oluyor sanırım bu paralara.avantaj ve dezavantajıyla bana hangisi uyar herkeze teşekkürlerimi sunuyorum.

• Renault 19'un masrafından dert yandıysanız, o zaman Fiat grubuna bakacaksınız. bu saydıklarınız içinde parçası ucuz olan palio. içinden sağ çıkabileceğiniz hiç bir kazada 2300 TL masraf çıkartmaz.
    Ancak Renault 19, C sınıfı bir araç, onun konforunu B sınıfı bir araç vermez.

Bu paraya sorunsuz polo bulmak zor, astra daha da zor. twingo ise, renault olmasına rağmen, ikinci eli de sevilmeyen bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 16 Eylül 2012; 10:43:47 >
  • r19 motor yaptırdım arkadasım aldıgım adam söylemediği için problemli oldugunu hararette de sorun vardı conta yaktık sonuc olarak cevabına teşekkür ediyorum öncelikle corsa lar saglam gibi geliyor bana simdilik ama
  • Bulursan milenyum Accent olmadı yumurta kasa.
  • proton 4.16 bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferik 8000rpm

proton 4.16 bakabilirsin.

protonların piyasası yok diye biliyorum arabayı kullanmadım hiç bu konuda bilgim yok arastırıyım tesekkürler arkadasım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.