Şimdi Ara

Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim 1100 tl lik bütçem var arkadaşlar....

Şimdi ben yeni bir ekran kartı alıp pc ye mi devam ediyim,
    PS3 mü alıyım?
    Yoksa xbox mı alıyım? (ben xbox almayı düşünüyorum %80)

Sebebleriyle birlikte sölerseniz sevinirim

• ps3 al çünkü xbox alışık oldupumuz pc düzeninden biraz farklı menü olsun kolu olsun ps3 ise daha anlaşılır bir şekilde bize psnyi sunuyor hem bazı oyunlarda ucuz ve en önemlisi god of war yok uncharted yok allah korusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtrstden

ps3 al çünkü xbox alışık oldupumuz pc düzeninden biraz farklı menü olsun kolu olsun ps3 ise daha anlaşılır bir şekilde bize psnyi sunuyor hem bazı oyunlarda ucuz ve en önemlisi god of war yok uncharted yok allah korusun

hım tşk bunu dikkate alacağım ama hala xboc gözümden düşmedi :D

• Ps3'ün albenisi kalmadı artık. 1-2 oyun harici ahım şahım oyunda gelmiyor. Pc'den devam edin.
  • sadece ekran kartı alacaksan pc den devam.yoksa fark etmez 2. el ps3 yada xbox al ps4 çıkana kadar takıl sonra üzerine ekleyip ps4 alırsın.yada çıkarsa xbox.
  • bilgisayarının sağlam altyapısı varsa ( ram,işlemci vs) gibi ekran kartı al..
    evinde led tv in varsa ps3 al..fiyatları ikinci elde düştü baya..hatta yanında 1odan fazla oyun bile veren var 400-500 e..ps4 çıkmasına var daha..önce amerikada sonra japonyada en son avrupada çıkacak..daha çok var anlayacagın..o zamana kadar çok ara geçer eline 3 ps4 bile alırsın istedikten sonra..
    xbox al diyemiyorum,çünkü bana göre bir çekiciliği yok..ps3 te multi oynarsın ücretsiz psnden ücretsiz oyun alırsın exclusive oyunları süperdir..
  • gt 6 bile ps3e geliyor şuan tam alma zamanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi artı, hangisi eksi ?
    13 yıl önce açıldı
    bunların hangisi iyidir
    6 yıl önce açıldı
    Hangisi (+82oy)
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Ps3'ün albenisi kalmadı artık. 1-2 oyun harici ahım şahım oyunda gelmiyor. Pc'den devam edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarın iyiyse ekran kartı al degilse ps3 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700'e ekran kartı 400'ede ps3 alırdım ben tabi tv varsa
  • Hiçbirini alma PS4'ü Bekle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.