Bildirim
Hangisi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Real racing 2 tabi ki. Gerçekten hem grafik hem de oynanış olarak cok başarılı. Asphalt'ı da oynadım ama beğenmedim doğrusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueedeep -- 24 Nisan 2012; 18:01:22 >_____________________________ -
Ben Asphalt 6 diyorum gerçekten güzel bir oyun _____________________________ -
2sini de oynamış birisi olarak Real Racing 2'nin grafikleri bana göre daha güzel. Ama Asphalt 6'da fena bir oyun değil. Ancak 6'da bug var büyük ihtimalle.. Oyunda arabayla giderken takılıyor 1-2 saniye sonra kendine geliyor.. _____________________________ Donanım Haber Forum & Cool Boy
-
iPad'de Real Racing 2, Android telefonumda Asphalt oynuyorum. Asphalt daha keyifli bi oyun. Real Racing'in grafikleri daha iyi, daha gerçekçi bi oyun, Asphalt biraz fantastik kaçıyor ama bence daha zevkli. _____________________________ -
Teşekkürler. _____________________________ 
-
real racing 2 kesinlikle çok daha iyidir. Asphalt bi ara ücretsiz olmasa hiç almazdım zaten ama real, parasını hak ediyor _____________________________
Forum Donanım '' Popular Scıence'' Dergisi Kulübü -
real racing daha gerçekçidir ve daha zevklidir. ikiside yüklü iphoneda. ben realracig oynuyorum kardeşim (9 yaşında) asphalt 6 oynuyor. çocuk oyunu asphalt... _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler