renault 19 fiat marea honda civic toyota coralla renault clio symbol renault megane bu arabaladan hangisi alınır hepsinin sedanı honda 1.5 symbol 1.4 diğerleri 1.6 sizce bu arabalardan hangisi alınır bütçe 10.000-12.000
Yedek parçası ucuz ,sağlam ,piyasası iyi ve ekonomik bir araç istiyorsanız kesinlikle renault 19 alın derim.
donanım açısından aralarındaki en iyi aracın fiat marea olması lazım (aynı zamanda en konforlusu da o dur heralde)
fakat o bütçeye göre bence direk symbol ya da renault 19 düşünün derim
dayımdaki 98 model 1.4 astra classictende iyi gider 1.3 terra. zamanında dayım aynı paraya bu corolla yerine astrayı seçmiş.memnun ama arabada çekiş namına hiç bişe yok corolla alsan böyle olmazdı diyorum. clioda keza aynı 8 valf bir motor ve her şekilde clio yu geçer toyota. yol tutuş cliodan üstündür. sorunsuzluk toyota nın en satın alınası özelliğidir zaten. parçası ucuzmu dersen ben arka farını 55 tlye aldım.2 parça arka farın dış sinyal ve stop lambasının bulunduğu kısım. büyük şehirlerde dahada ucuza bulunabilir.ayrıca iki parça olmasıda avantaj. küçük bir kırıkta komple far yerine bir kısmını yeniledim.
görmemişim pardon opel astra gls 97-98 modelini bulablirsen 11-12 arası fiyata o kesinlikle iyidir. ÇİFT AİRBAG ABS KLİMA geniş bir içmekan ve bağaj. temizini bulursan alınabilir. ama clio diyorsan her şekilde corolla veya astra derim. astrayı lpg li kullanacaksanda hararetine ve benzin pompasına çok dikkat etmelisin. dayım epey bir süre hararet problemi yaşadı lpg kaynaklı.3 kezde benzin pompası değiştirdi.
lpg li bir marea derim
mareada parasına göre güsel parasına göre size sunduğu şeyler fazla olan bir araçtır. düşünülebilir.
benim aklımda r19 var bide megane 1 lerin makyajsız kasasında kliması varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme