Yakın gelecek içinde harici disc almak istiyorum. Bu cihazların bir kısmında adaptör var, bir kısmında ise gücü direk usb'den alıyor. (Okuduğum, anladığım kadarıyla). Ben min. 500gb'lık bir cihaz almak istiyorum. Disc'in kapasitesine göre mi değişiyor, adaptorle bağlanıp bağlanması. Ben ayrıyeten fiş priz uğraşmak istemiyorum, doğrudan flash bellek kullanır kolaylığında olmasını istiyorum. Bu adaptör olayını nerde farklılık gösterdiğini açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler.
adaptörlü olup olmamasi içindeki diske bağlı min 500gb almak istiyosan adaptörlü almak zorundasin çünkü daha adaptörsüz yani 2.5 inclik, 500gb+ hardisk yok.
Hadi ya.:( Neyse artık, pc'nin altı kablo cenneti zaten, bir tane daha gelir aralarına. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
2.5 inc 500 lük hddler çıktı onlardan alabilirsin suan seagetede var ama fiyatları biraz yüksek
2,5" (adaptörsüz), 400 GB yeterli olursa; bence bu fiyata bu fırsatı kaçırma:
Verbatimin var yeni mi çıktı bilmiyorum ama çok güzel ve de çok pahalı:D 500gblığı 377 ytl hepsiburada da:D
Bilgilendirmeler için teşekkürler.. Demekki 2,5" ve adaptörsüz discler gelmeye başladı. Yakında yaygılaşacaktır zannederim, fiyatlarıda o zaman biraz daha düşer. Biraz daha beklemekte fayda var belkide. Ben askere gidicem 2 ay sonra, birazda gitmeden müziği arşivlemek için istiyorum.