Şimdi Ara

Hangikredi.com’da finansal raporunu ücretsiz öğren! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
269
Cevap
52
Favori
52.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HardMuz kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam raporunuzu görmeden birsey diyemem ama muhtemelen limitleri sonuna kadar kullanıyorsunuz bu da puanınızı düşürür kartlarınızın ya da ürünlerin açılış tarihi de önemlidir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni alabilen oldu mu kod limiti dolmuştu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • neden hocam?

    biz borçlu gözükmeyelim diye 2 kartı kapatıp tek kart bırakmıştık.

  • grandprix kullanıcısına yanıt

    Limit düşük öğrencitim yükseltmiyorlar. Limitte yetmiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi notunuzun yükselmesini istiyorsanız aşağıdaki 3 kural , sizi zaman ile zirveye götürür.


    1-Ödemelerinizi Zamanında gününde Yapın.


    2-Kredi Kartı Aylık Ektre Borcunun Tamamını Ödeyin.


    3-Kredi kartı limitiniz 10k ise 5k'ya kadar harcama yapın, fazlasını yapmayın.



    Kredi kartı,kredi,kmh açılışları puanınızı düşürür ödemeleri düzenli yaptıkça düşdüğünden çok çıkartır.



    Görüyorum ki bankalar faiz oranlarını kredi puanına göre hesaplıyor. Mesela 1.700 puanı olan birisine faiz oranı 1,95 çıkarken 1.250 puanı olana 2.60 çıkıyor. Banka düşük puanı risk görüyor.



    Ziraat bankasından tüketici kredisi hesaplaması yaptım, sigortasız paket 1,99 faiz çıkarıyor. Bu faiz oranına almak için 1.600 ve üstü puan istiyorlardır muhtemelen. Zaten şu an kolay kolayda kredi vermiyor devlet bankaları.



    Hangikredi.com’da finansal raporunu ücretsiz öğren!




  • VODAFONE100 kodunu ekleyebilir misiniz konuya?

  • Sacrific3 S kullanıcısına yanıt

    eyvallah...yeni raporu aldım bu kodla

  • Kredi raporum 1533, öğrenciyim lakin bu yaz ayında üç ay boyunca asgari ücrete çalıştım. Bankamda da belli bir birikimim var ancak hiçbir halükarda kredi çekemiyorum. Sebi nedir? Nasıl kredi kullanabilrim. Hang krediye göre enpara 42k verebilirmiş bir hafta boyunca 10k dilendim her seferinde red yedim.

  • Gudik. kullanıcısına yanıt
    Bana da tüm bankalar red veriyor ama enpara 100bin şak diye onayliyor. 3 kere cektim erken de kapattım.
    Tüm bankalarca sacma sapan sistem var açıkçası
    Hangikredi.com’da finansal raporunu ücretsiz öğren!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle anlam veremiyorum, öğrenci olduğumdan kaynaklı olabilir anlıyorum lakin her ay hesabıma giren miktar belli onu geçtim yaptığım birkimim 5te 1 kadarı kadar çekmek istiyorum sadece neye güvenip vermiyorlar anlamış değilim.

  • Gudik. kullanıcısına yanıt

    Hocam kredi notun 1900 olsun kredili ürün geçmişin olmadığı için kredi alamazsın. Alabilirsin ilerde belki bu ay kriteri karşılamıyorsundur.


    Öğrencisin Kredi kartı ve Kmh toplam limitin 3000 TL yi geçmeyecektir. İşte kredili ürünün limiti düşük olduğu için 1500 aşan kredi notun var. Vadeli hesabın varsa kredi notu nu buda yukarı atacaktır. Sistem düşündüğünüzden farklı çalışıyor.


    Öğrenci kredi kartın vardır hiç kullanmıyorsundur. Kullanmasan da findekste her ay ödendi gözüküyor. Bu yüzden yine kredi alamazsın.


    Puan var belgeleyecek gelirin olmadığı için de kredi alamaya bilirsin. Şimdi benim toplam 80.000 TL kredi kartım ve 11000 KMH var. 1200 Findeks puanım var diyelim gelirim yok. İki yıl geçmişim var. Bu kadar limit risk içerir. Ben bu limiti riske sokmadan her ay % 8 - 15 kullanarak düzenli ödemeye yaparsam. Banka bana kredi vermek için durmadan arar.


    Limiti yükselmeyen 3000 TL kredi kartım olsun. Kullanıp düzenli ödeme yapayım. Tamam her şey mükemmel. Düşük limit olduğu için Findesk notu daha yüksek olacaktır. Birde bankada yatırım var. Diğer etmenlerden yukarda tutacaktır. 3000 TL 80.000 TL ye göre risk içermeyeceği için. Bankada risk içeren durum olmayıp bunu kontrol edemeyeceği için sana birikiminde olsa kredi vermeyecektir. Hatta Kmh bile vermeyecektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 11 Eylül 2022; 1:21:41 >




  • Çok teşşekür ederim, 1700₺ bulunan kredi kartım var aktif olarak kullaıyorum ve borcumu da düzenli ödüyorum tahminen bu da yükseltiyor olabilir. Ancak dediğiniz gibi kredi kartım + kmh limitim 3000₺ bulmuyor bile. Bankamdan vadeli hesabım değil de döviz hesabım üzerinden birikimim var. Çok açıklayıcı oldunuz teşşekkür ederim. Kısacası kredi çekebilecek şartı sağlayamıyorum bankacılık sisteminde.

  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

    Erken kapatman kredi notunu düşürür hocam. Findeks notun 1100 altına inmediği sürece kredi alabilirsin. Ödediğin süre çoktur bir kaç ay erken kapattığın için bile puanın düşer. Ödediğin süre boyunca bankaya çok para kazandırdıysan. Düşürmemişte olabilir. Enpara 100.000 verirken finansbank 150.000 veriyor hocam bunu da değerlendirebilirsin.

  • Gudik. kullanıcısına yanıt

    Tek seferde anlamışsın hocam.


    Boşa başvuru yapmaman en sağlıklısı olacaktır. Kullanmaya devam et fakat kredi kartını % 80 üzerine borç yapmaman ilerki dönemler için en sağlıklısı olacaktır. Eğer limit arttıkça borç oranını düşür. Mesela Enpara kredi kartım 9500 TL iken % 80 kullanıyordum. Findeks notumu etkilemiyordu. Şimdi 29700 TL %40 geçersem aşağı çakıyor. Yani buda yukarda yazdığıma geliyor. Yüksek limit risk içeriyor müşteri limiti riske sokmadan ödeme yapabiliyor mu ? Ben bu limiti vermişim kendi parası gibi mi kullanacak yoksa bizim paramızı kontrollümü kullanacak diye raporluyor. Limit var yüksek kullanmayarak kendini tutup tutmadığına bakıyorlar Hangikredi.com’da finansal raporunu ücretsiz öğren! 


    O kadar puanın varken başka bankadan kredi kartı almanı tavsiye ederim. Yeni kredili ürün açılışı olsun puanın düşsün. Ödeyerek puanını yükselt. İlerleyen dönemde sana krediyi kendisi önerecektir. Seni denemek için komik rakamlar önerecektir. Kredi kartı limitim 1000 TL iken 3400 TL öneriyordu mesela. Al 6 ay ödemesini yap bankaya kendini tanıt. İkici kredi kartı aldığında her kart için borç limit oranını dengelemen lazım. Bana en para yetiyor akbank kullanmayım deme ikisini de kullan. Varsa kmh kullan ki her ay bir kaç tl banka para kazansın. Limitini arttır. Limit arttıkça kullandıkça puanın düşsün. Düşsün ki Risk içersin. İlerleyen dönemde sabit olur. Sana özelden bir konu atacağım tamamını okumanı tavsiye ederim.





  • Saiph kullanıcısına yanıt

    Şu an banka çalışanından daha değerli bilgiler verdiniz. Ziraat bankası kredi için beni çağırmıştı, çalışan kişi merhabalar sigorta girişiniz girişiniz var ama öğrenci gözüküyorsunuz dedi evet dedim o zaman kredi veremiyoruz deyip göndermişti. Gerçekten ufuk açan bilgiler verdiniz çok teşekkürler. Kesinlikle okuyacağım.

  • Gudik. kullanıcısına yanıt

    Öğrencisin. Gelirin yok devlet bankalarından uzak durmanı tavsiye ederim. Belgeli gelirimle Ziraattan maaş alıyorum kredi alabilirim. Ancak krediyi gelirime göre verir ödeme potansiyelime göre vermez. Kredi kartı verir. Aldığım maaş rakamına göre verir ve limiti yükseltmez.



    Banka çalışanı sadece para satar. Kriter yoksa sonra gel der. Başka bir şey bilmezler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 11 Eylül 2022; 1:49:39 >
  • Saiph kullanıcısına yanıt

    Öğrenim kredisi aldığım için bir tane devlet bankasında kalmak zorundayım. Ancak ikinci kredi kartımı enpara üzerinden çıkartabilirim. 5 senedir enpara kullanıyorum ancak kredi kartını çıkarmamıştım.

  • Gudik. kullanıcısına yanıt

    kamudan kredi almak çok zor. hele öğrenci mümkün değil Hangikredi.com’da finansal raporunu ücretsiz öğren! 

  • Saiph kullanıcısına yanıt
    Mesela 2000 tl lik limitli kredi kartımız var dönem içinde 2000 tl lik harcama yapmışız ama ekstre kesilmeden 1900 tl sini ödemişiz yani 100 tl lik bir borç çıkıyor eğer bu şekilde yaparsak sizin dediğiniz gibi olur mu ? Yani ekstre borcu mudur önemli olan? Yoksa dönem içi de dahil olmak üzere yüzdesel olarak az mı harcanmalı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.