Şimdi Ara

Hangi Z77 anakart?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben çok araştırdım, yabancı donanım forumlarında vs çoğunluk asrock diyor dostum. aynı asrock anakartı bende sipariş verdim kısmetse yakında gelicek.
  • hocam bende asrock en iyisi olduğunu öğrendim yabancı forumlarda ama diğerleriğnden ucuz olduğundan kafamı karıştırdı.. indirimsiz fiyatı 260 liraydı..
  • MSI ile hemen hemen aynı fiyatdalar arada 4 tl den az fark var (inventus da)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhdh

ASRock Z77 PRO3 :http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asrock-z77-pro3-intel-1155-soket-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart-ivy-bridge.html
    Gigabyte GA-Z77M-D3H :http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/gigabyte-ga-z77m-d3h-intel-1155-soket-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart-ivy-bridge.html
    MSI Z77A-G43 :http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/msi-z77a-g43-intel-1155-soket-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart-g3-ivy-bridge.html

bugün sipariş vereceğim arkadaşlar sıralama yapılsa nasıl olur acaba? lütfen tarafsız cevap verin...

Linkini verdiğin MSI al.
    Gıgabayte ile arasındaki tek fark MSI ın 2600Mhz a kadar bellek hızı desteği vermesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraykarataş -- 2 Mayıs 2012; 18:40:34 >

• teknobiyotikte 250 lira. kaçırmicam birazdan siparişi veriyorum. teşekkür ederim hocam... bide inventus cuma günü kargolanacak diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni_Çeri

quote:

Orijinalden alıntı: dhdh

ASRock Z77 PRO3 :http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asrock-z77-pro3-intel-1155-soket-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart-ivy-bridge.html
    Gigabyte GA-Z77M-D3H :http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/gigabyte-ga-z77m-d3h-intel-1155-soket-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart-ivy-bridge.html
    MSI Z77A-G43 :http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/msi-z77a-g43-intel-1155-soket-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart-g3-ivy-bridge.html

bugün sipariş vereceğim arkadaşlar sıralama yapılsa nasıl olur acaba? lütfen tarafsız cevap verin...

Linkini verdiğin MSI al.
    Gıgabayte ile arasındaki tek fark MSI ın 2600Mhz a kadar bellek hızı desteği vermesi.

üçü arasında sıralama yapsan nasıl olur hocam? bide asrock çok sağlammış diyorlar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Z68 Anakart ve i5 2500K cpu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben olsam şöyle bir sıralama yapardım.

MSI>GIGABAYTE>ASROCK (Verdiğin linklerdeki anakartlara göre yapılan sıralama)
    Sadece Asrock ta fiyat faktörü var.
  • teşekkür ederim
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi law1979 -- 7 Ekim 2012; 15:58:43 >
  • Asus neden yok P8Z77 _?
  • ASROCK anakartları övüyorlar ama neden? Gıgabayte , MSI , ASUS varken neden ASROCK alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: law1979

Asrock almayında ne alırsanız alın, Şimdiye kadar kullandığım işlevselliği en kötü kart, altın kaplama kapasitör falan hikaye, göz boyama, ben aldım ve şahsen verdiğim paranın her kuruşuna acıyorum.

ne kötülüğünü gördünüz mesela?
  • MSI
  • quote:

Orijinalden alıntı: IT-Engineer

Asus neden yok P8Z77 _?

hocam verdiğim ürünlerin fiyatlarına bakarsan anlarsın :)
  • Daha önce başka konuda da yazdım şimdiye kadar hep 2 marka kulandım asus ve gigabyte onlarla kıyaslama yaparak söylüyorum
    1 Bios esnek değil örneğin bir fan kontrolü yapılamıyor, aslında özellik olarak var bir işe yaramıyor.
    2. bellekleri bu anakartla bir hız aşırtamadım. bellekler "xmp" özellikli olmasına rağmen bu özelliğ aktif ettiğimde sistem açlmıyor kaldı ki voltaj vermem rağmen. (asus crosshair V ile 1600 mHz de ramler 6-8-5-24, 990XA ud3h ile 6-8-7 çalışmasına rağmen)
    3. Ses çamur gibi thx falan hikaye.
    4. kondansötörler tiz bir ses çıkarıyor (sözde altın kaplama falan filan)
    5. Usb 3.0 portları adam gibi çalışmıyor.
    6. Bu devirde 3 pinli cpu fanı mı kaldı ki opsiyonel koydukları cpu fan girişi 3 pinli
    7. İşlemci ile 3.9 ghz üzeri mavi ekran veriyor.
    7. 4 gün önce aynen bunları asrock'a mail attım hala dönüş yapacaklar (müşteri memnuyiyeti de sıfır)

* tek beğendiğim yanı: 2 adet pcı yuvası olması :)
    kısaca ben sevmedim bu anakartı. Asus, Gigabyte, Msı ile kıyaslamak yanlış, çünkü onlar kadar kaliteli değil. Bence rakipleri ECS, Biostar falan. Şekil şemal falan tamam yerinde ama kalite yok.
    Tabi bunlar benim şahsi görüşlerimdir.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi law1979 -- 2 Mayıs 2012; 19:48:55 >

• Bir şey ne kadar cafcaflıysa, o kadar şey gözden kaçırılmaya çalışılıyordur :) Asrock'ın aşırı süsü beni hep kıllandırıyor. Altın kaplama kondansatör, ne alaka; havaya mı iletecek iinde dönen davaları. Dışının altın kaplama olmasını ne gibi bir pratik faydası var (altın ise) Sadece göz alıcı bir sarı olma durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 2 Mayıs 2012; 19:54:56 >
  • quote:

Daha önce başka konuda da yazdım şimdiye kadar hep 2 marka kulandım asus ve gigabyte onlarla kıyaslama yaparak söylüyorum
    1 Bios esnek değil örneğin bir fan kontrolü yapılamıyor, aslında özellik olarak var bir işe yaramıyor.
    2. bellekleri bu anakartla bir hız aşırtamadım. bellekler "xmp" özellikli olmasına rağmen bu özelliğ aktif ettiğimde sistem açlmıyor kaldı ki voltaj vermem rağmen. (asus crosshair V ile 1600 mHz de ramler 6-8-5-24, 990XA ud3h ile 6-8-7 çalışmasına rağmen)
    6. Bu devirde 3 pinli cpu fanı mı kaldı ki opsiyonel koydukları cpu fan girişi 3 pinli
    7. 4 gün önce aynen bunları asrock'a mail attım hala dönüş yapacaklar (müşteri memnuyiyeti de sıfır)

kısaca ben sevmedim bu anakartı. Asus, Gigabyte, Msı ile kıyaslamak yanlış, çünkü onlar kadar kaliteli değil. Bence rakipleri ECS, Biostar falan. Şekil şemal falan tamam yerinde ama kalite yok.
    Saygılar.

Sizin sistemde başka bir problem var galiba, alltaki arkadaş aynı anakart ile 4.9 ghz de çalıştırıyor. sadece işlemcisi farklı

• law1979, bu anakartla ilgili goruslerini asrock ile direk olarak ben paylasacagim. postunda yazmis oldugun sikayetleri referans aliyorum, ek olarak baska birsey eklemek istersen lutfen cekinme.

bu arada asrock su anda dunyanin en cok satan 3 anakart markasindan biridir ve bircok ulkede ilk 2 sirada olmasinin yanisira bircok uluslararasi medyada odul kazanmis modeller uretmektedir. extreme6 daha dun tomshardware de odul aldi mesela..http://www.tomshardware.com/gallery/asrock_z77-extreme6_award,0101-335937-0-2-3-0-jpg-.html

satin almis oldugunuz extreme6 bircok inceleme sitesi tarafinda odul kazanmis bir anakart (www.asrock.com dan inceleyebilirsiniz) ayrica bu model sıvı sogutma ile 6.9GHz e erismis bir model olup, Nick'in halen hiz asirtma icin en cok tercih ettigi anakartlardan biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Daha önce başka konuda da yazdım şimdiye kadar hep 2 marka kulandım asus ve gigabyte onlarla kıyaslama yaparak söylüyorum

Saygılar.

Sizin sistemde başka bir problem var galiba, alltaki arkadaş aynı anakart ile 4.9 ghz de çalıştırıyor. sadece işlemcisi farklı

Valla bilemiyorum sorun bende mi, anakartta mı? Zaten overclock olsa da olmasa da hoşuma gitmeyen bir sürü yanı var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.