Bilen dostlara teşekkürler özellikle şu fasiküller < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bilen dostlara teşekkürler özellikle şu fasiküller < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apoteminin tüm fasikülllerini alacağım (fonk-limir-türev-integral-analitik) Orijinal sizce değişti mi hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3d ayt de gerekli mi sizce Misal 345>3d>apotemi mi? Yoksa direk 345 >apotemi mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Her sene ayni terane 3d ayt mattan uzak durun. Haa lgs'ye hazirlanan kardesiniz vs varsa ona gider. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayt sb öneriniz hocam ozaman :) sizinde fikrinizi alalım ;) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B673DE338 -- 23 Ağustos 2022; 22:54:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam Ben eayım :) hepsini nasıl çözeyim kitaplar 3 haneli olmuş güç yetmez bana malesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Eyvallah hocam ama o kitabı hissedeceksin yav :) Mat için diyorum diğerleri için haklısınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
345-apotemi gidilir mi hocam? Sizce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ya hocam bende bs vardı çözerken midem bulanıyordu soru tiplerini sevmiyordum onun için dedim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |