Şimdi Ara

(DEV OLMAYAN AMA DEVLEŞECEK OLAN ANKET) SENCE SIRALAMALAR HANGİ SENE GİBİ GELECEKTİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(DEV OLMAYAN AMA DEVLEŞECEK OLAN ANKET) SENCE SIRALAMALAR HANGİ SENE GİBİ GELECEKTİR

(En Son Oy Tarihi: 22.6.2023)
Giriş

• hiçbiri değil loser stem

(2019+2020+2022) / 3 olacak

• asıl loserı saat 18'de gördük kekke. fizikteki o iki soru için dökmediğin gözyaşı kalmadı, 50k yapacağımı söylüyordun. aldın mı annenden 3.mezunluk için izin sen ondan haber ver

• benim ilk senem 05liyim ama seni cig cig yerim 195 boy 95 kgyla

ama sıkıntı etme benim istediğim yer geliyor sen tıp için ağlamaya devam et ahahahaha

• 50 60kdan mzuna kalıp 20k yapan stem loserlığı aHAHAHA

• kardeş maalesef bu konuda da senden fazla olmama karşın zekan yetmeyince fiziksel özelliklerini öne sürmene patladım. şimdi 2.mezunluk için annene babana yalvar ve limit türev integral çalışmaya bak

• off bayılıyorum var ya gitmiş araştırmış bi de o kadar, şu anda resmen duygu zehirlenmesi yaşıyorsun bayılıyorum, evde kudurup kduurup tur atıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araştırmadım zaten bu forumda senden daha eskiyim ben bu farklı bir hesap  

175'lik zargana dh erkekleri yğahh, ben 3k yapacam sen 30k keep crying loser

• bir mesja daha at da 40k olsun sıralamam. fiziksel özelliklerimle ilgili bilip bilmeden yorum yapma

• @eamonster bi doktora görünmelisin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu forumda 3 farklı tipte erkek var zaten

ya 175 zargana olursun ya şişko ama uzun olursun ya da uzun kaslı alfa erkek olursun mesela bounlukizaraniyor ve ben

senin loserlığından zargana 175 olduğun belli oluyor

ben senin yaptığın sıralamayı yapsam utancımdan bir sene daha hazırlanırdım,utanç kaynağı  

• holograpys kullanıcısına yanıt

• Guest-B165C207F G kullanıcısına yanıt

sal konumu

• hesabı silmiş rezil herif XD

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.