Şimdi Ara

Hangi Yaşta Olmak İsterdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir çocuk olmak isterdim, yaşamaktan uzak sadece kendini düşünen…
    Oyuncağım olsun isterdim, kimseyi dinlemeden saatlerce oynayabileceğim..
    Gözlerinden yaşlar geldiği zaman sadece annesini arayan, ve sımsıkı sarılan…
    Top oynarken yere düşüp, dizini kanatan ama hala top oynamaya devam eden…
    Gözlerinden yaşlar geldiğinde sadece,canını yakanı düşünen..
    Hayalleri hep masum, temiz olan..Hep bu hayalleriyle yaşayan..
    Asla kimsenin mutluluğunu bozamadığı, bozsa da sadece ağlayıp mutsuzluğunu geçirebilen,
    Tek derdi bugünü düşünen, geleceği düşünmeyen bir çocuk olmak isterdim…
    Gökyüzüne bakıp, yıldızları eksik matematiği ile saymaya çalışan,
    7 den sonra tıkanıp, yüzünü asmayı çok iyi beceren…
    Gözlerine bakıldığında etrafa umut saçan, bir bardak kırdığında köşe bucak kaçan..
    Gelecek kaygısızdan uzak, korkusuz, ceplerinde bıçak yerine misket olan…
    Televizyonda mahkemeler, gasplar, adam öldürmeler yerine çizgi film izleyen…
    “ Hey Küçük “ diye seslenildiğinde sinirlenip, cevap vermeyen…
    Babasını kahramanı ilan edip, babasını hayal dünyasında bir karaktere benzeten…
    Kızlardan nefret eden, okuldan kaçmayı maharet saymayan bir çocuk olmak isterdim…
    İstediği zaman cebine para koyulan, dini bayramlar onun için ayrı bi özel olan…
    Alkol yerine süt içen, dünyadaki her varlığı seven bir çocuk olmak isterdim…
    Evet, evet.. Bir çocuk olmak isterdim işte hayatın kıyısında korkusuzca, masumca, endişesizce yaşayabilen…
    Alıntıdı.

Peki siz bir çocuk olmak istemez miydiniz? …

• 45li yaşlarda
  • 3 yaşında.
  • 12 yaşında herşeyin farkında
  • Yaşımdan memnumun
  • %80inini çocukların oluşturduğu bir kitleye sorulacak bir soru mu bilemedim doğrusu.
  • 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden memur olmak istiyorsunuz
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayyaşta
  • 19 da sabitlenmek isterdim

veya

unumu elemiş eleğimi asmış olmak isterdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 21 Temmuz 2010; 23:04:09 >
  • 35de sabitlenmek
  • Sizin yaşlarda olmak isterdim. Hayatımı daha iyi planlayabilirdim belki.
  • Ben şu anda 18 yaşında olmak isterdim.İnsanlar 18 yaşında bağımsızlıklarını hissederlermiş.Ve ben 18 yaşında İtalya ya moda tasarımcılığı okumaya gideceğim
  • Ben Babam veya babamın yakın arkadaşı olmak isterdim Hani sorarlar ya Geçmişte kim olmak isterdin falan diye Hemen atlarlar Yok padişah yok kemal atatürk Yok taşdevrinden bir adam vesayre Ben babam olmak isterdim Çocukluğunu merak ediyorum onunla birlikte Misket oynamayı Beraber kavgaya Gitmeyi Dedem Babannemle Yaşamayı 2 odalı Gecekonduda 10 kişi Yaşamak isterdim İki Zeytin 1 Dilim Peynirle doymak isterdim Onunla birlikte okula gitmek ister 15 Yaşında Çalışmaya başladığı Pastahanede Çalışmak isterdim 18 yaşına GeldiğindeO Pastanelerin Başına nasıl geçtiğini Görmek isterdim Onunla Birlikte Aynı liseye gitmek isterdim Beraber Aynı sırada otururduk Beraber Bıçaklanmayı isterdim Tümn okulda Nasıl tanındığını görmek isterdim Nasıl Okul Başkanı olduğunu Okulunun adını nasıl Duyurduğunuı görmek isterdim vesayre uzar gider Belkide onun yerinde olmak istemem onun bukadar Başarılı dolu dolu bir gençlik geçirip benim ise Evde pinekleyen kendine özgüveni olmayan Bir İşe Yaramaz Olmamdır keşke böyle bir seçeneğim olsaydı Eğerki Gerçekten cennet Cehennem Allah Varsa Eğer cennete Gidersem İlk isteyeceğim bu Yılları yaşamak olacaktır...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.