Şimdi Ara

Hangi Wireless Driver (Laptop İçin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
39.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarbir laptopa format atıyorum. Acerın sitesine girip modele baktığımda bir sürü driver çıkıyor karşıma acaba bunlardan hangisini yükleyeceğim resim ektedir.

http://imageshack.us/f/18/yenibitelemresmivj.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 15 Ocak 2012; 20:33:37 >

• Windows 7 için, Bilgisayarım'a sağ tıkla, açılan pencerenin solundaki sıradan Aygıt yöneticisi'ni aç, oradan Ağ Bağdaştırıcıları'na tıkla orada kablosuz yazan yerde sürücü listesinde gelen adlardan hangisi yazıyor ise onu indirip kuracaksın. (Örnek; Realtek RTL8187SE Kablosuz 802.11..... gibi ) ( Sende de Foxconn, Boardcom, Intel vs yazar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 15 Ocak 2012; 21:25:16 >
  • Yok dostum xp için.
  • XP de aygıt yöneticisine nereden ulaşırsın bilmiyorum, başlat menüsünde tüm programlarda veya Donatılar altında olabilir ona bak.
  • hocam bilgisayarın kodu kaç mesala 5741g gibi yani sitede arama olan yere bilgisayarın kodunu gir ara de driver lar çıkıyor orda wiriless driverı yazar ordan indir kur kolay gele
  • quote:

Orijinalden alıntı: erman2106

hocam bilgisayarın kodu kaç mesala 5741g gibi yani sitede arama olan yere bilgisayarın kodunu gir ara de driver lar çıkıyor orda wiriless driverı yazar ordan indir kur kolay gele

aga onu biliyorum zaten sorduğum farklı birşey ilk mesajda sorum yazıyor zaten.
  • xp de aygıt yönetici burda;

başlat-->ayarlar-->denetim masası-->sistem-->donanım-->aygıt yöneticisi

burdan bakarsın hangi wireless lazımsa onu indir ve kur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler soruyu okumadan cevap verenler lütfen birşey yazmasın sorum çok farklı söylediğiniz herşeyi biliyorum zaten. Laptop ın modelinide biliyorum. Ama resmi siteden bu modele ait driverlara bakınca 6-7 tane wireless driverı çıkıyor. Bunlardan hangisinin olduğunu soruyorum. İlk mesajımda resimde görüldüğü gibi. Aygıt yöneticisini kullanmayı bende biliyorum heralde.
  • broadcom yazan sürücüyü indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

broadcom yazan sürücüyü indirebilirsin.

Dostum bana balık verme balık tutmayı öğret. :) Broadcom olduğunu nerden anladın ? Bu yapılmayacak birşey değil zaten hepsini tek tek indirip deneye bilirim. Ama bir püf noktası varsa onu öğrenmek istiyorum sen broadcom olduğunu nerden anladın mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

Beyler soruyu okumadan cevap verenler lütfen birşey yazmasın sorum çok farklı söylediğiniz herşeyi biliyorum zaten. Laptop ın modelinide biliyorum. Ama resmi siteden bu modele ait driverlara bakınca 6-7 tane wireless driverı çıkıyor. Bunlardan hangisinin olduğunu soruyorum. İlk mesajımda resimde görüldüğü gibi. Aygıt yöneticisini kullanmayı bende biliyorum heralde.

Bunu anlayabilmek için bilgisayarında hangi kablosuz bağdaştırıcının olduğunu bilmen gerekli, bunun yolu da bahsedildiği gibi Aygıt yöneticisinden veya Aida64 gibi programlar ile bakarak öğrenmek, Aynı model bilgisayarın farklı konfigurasyonlu olarak üretilen modellerinde değişik bağdaştırıcılar kullanılabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Orijinalden alıntı: Neo

Beyler soruyu okumadan cevap verenler lütfen birşey yazmasın sorum çok farklı söylediğiniz herşeyi biliyorum zaten. Laptop ın modelinide biliyorum. Ama resmi siteden bu modele ait driverlara bakınca 6-7 tane wireless driverı çıkıyor. Bunlardan hangisinin olduğunu soruyorum. İlk mesajımda resimde görüldüğü gibi. Aygıt yöneticisini kullanmayı bende biliyorum heralde.

Bunu anlayabilmek için bilgisayarında hangi kablosuz bağdaştırıcının olduğunu bilmen gerekli, bunun yolu da bahsedildiği gibi Aygıt yöneticisinden veya Aida64 gibi programlar ile bakarak öğrenmek, Aynı model bilgisayarın farklı konfigurasyonlu olarak üretilen modellerinde değişik bağdaştırıcılar kullanılabiliyor

Anladım dostum teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.