Şimdi Ara

HANGİ WİNDOWSU KURAYIM CORE 2 QUAD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar core 2 quad 2.66 gibi bişey 4gb ram 500gb hdd ati hd5850 bi sistem
    Online oyun ve performans oyunlar oynuyorum. Left4dead2 oynuyorum mesela online veya yeni çıkan bi oyun oldumu mutlaka indirip bitiririm.
    Kısaca hangi windowsu kurmalıyım bu sistemle en iyi performansı alabilmek için.
    bugüne kadar hep xp kullandım.pc geldiği zaman vista vardı beğenmemiştim yine silip xp ye dönmüştüm.
    Ama windows 7 denemedim hiç.
    Siz ne dersiniz xp ye devammı 7 dahamı iyi performans verir.

• ekran kartının dx11 desteği var. Windows 7'yi sorunsuzca kullanabileceğini düşünüyorum.

Ekran kartının özellikleri ise şurada bulunuyor:

http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-5000/hd-5850/Pages/ati-radeon-hd-5850-overview.aspx#2
  • windows 7 ultimate 64 bit bütün özellikleri üzerinde bulundurur. Bütün oyunları oynatır. Kaç gündür oyun bölümünde denk geliyor "en eski oyunları bile calıştırıyorum" ibaresi. Bugüne kadar bende bi sorun yasamadım oyun, performans, grafik yönünden bir sorunla karsılasmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 30 Nisan 2011; 10:47:49 >
  • Benim asıl merak ettiğim bu 64 bit desteği için yüksek işletim özelliklerimi gerekiyor bu şekilde yoksa 64 bit yüklemek için işlemcinde 64 destekli bi parçaya sahipmi olmalı belki tam anlatamadım ama yani 64 ü yükle diyorsunuz yani.
  • sadece işlemcinin desteklenmesi yeterli işletim sistemini kurmak için.
    işlemci desteklemezse kuramazsın 64 bit işletim sistemi.
    işlemcin 64 bit desteliyor ve bildiğim kadarıyla cift cekirdekten itibaren mobil işlemciler hariç tümü 64 bit (64 bit adresleme) destekliyor.
  • çok teşekkür ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.