Hangi üniversitede okuduğunu önemli mi yani ben yönetim bilişim sistemleri düşünüyorum istanbulda bildiğiniz üzere boğaziçi hariç hepsi özel %50 birisine girdim mezun oldum diyelim şirketler,firmalar için öenmlimi yani işi bilmenmi yoksa hangi üniversiteden mezun olduğun mu ?
Yukarıda söylediğin bölüm için değil genel olarak konuşuyorum klasik bir cevap olarak hepsi önemli. Yani iş sende bitiyor. İyi bir üniversitenin iyi bir bölümü hedefinde daha çok yardımcı olur. Ama daha düşük yerlerde okuyan insanın azmide eşit şartlara getirir ve geçirebilirde. Kısacası aklını kullanmak önemli.
ben ygs den çok düşük bir puan yaptım ygs 5 202 gibi berbat bir puan dershanede girdiğim denemelerde bu aşırı etkiliyor yani iyi bir üniversiteye girme imkanım olmayabilir şimdi pişmanım hiç çalışmadığıma ama iş işten geçti tabiki ama bilgisayar merakım çok var yani 3 yaşımdan beri bilgisayarlarla içli dışlıyım ve hep kendimi bir firmanın en üst yerlerinde hayal etmişimdir.şimdi lys ye çalışıyorum o yüzden sordum böyle bir soruyu cevabın için teşekkürler
up up
Yetkiliyi çağıralım
@boygonewild
quote:
Orijinalden alıntı: chatlak11542
Hangi üniversitede okuduğunu önemli mi yani ben yönetim bilişim sistemleri düşünüyorum istanbulda bildiğiniz üzere boğaziçi hariç hepsi özel %50 birisine girdim mezun oldum diyelim şirketler,firmalar için öenmlimi yani işi bilmenmi yoksa hangi üniversiteden mezun olduğun mu ?
Tabii ki önemli boğaziçi odtü itü bilkent koç sabancı dışında özel sektör seni sallamaz ben yönetim bilişim sistemleri mezunuyum işe yaramaz bir bölüm sakın seçme...Tabii ki önemli boğaziçi odtü itü bilkent koç sabancı dışında özel sektör seni sallamaz ben yönetim bilişim sistemleri mezunuyum işe yaramaz bir bölüm sakın seçme...
quote:
Orijinalden alıntı: boygonewild
quote:
Orijinalden alıntı: chatlak11542
Tabii ki önemli boğaziçi odtü itü bilkent koç sabancı dışında özel sektör seni sallamaz ben yönetim bilişim sistemleri mezunuyum işe yaramaz bir bölüm sakın seçme...Tabii ki önemli boğaziçi odtü itü bilkent koç sabancı dışında özel sektör seni sallamaz ben yönetim bilişim sistemleri mezunuyum işe yaramaz bir bölüm sakın seçme...
Bir beykent, nişantaşı ve yeditepe üniversitelerini yazıcam ne düşünüyorsun ben araştırdım beykent ve nişantaşı öğrencilerini takip eden üniversitelermiş yani iş konusunda falan
Bir beykent, nişantaşı ve yeditepe üniversitelerini yazıcam ne düşünüyorsun ben araştırdım beykent ve nişantaşı öğrencilerini takip eden üniversitelermiş yani iş konusunda falan
KESİNLİKLE İŞ BULAMAZSIN TORPİLİN YOKSA DAHA ÇOK ÇALIŞ TIP KAZAN YA DA BOĞAZİÇİNE GİT...OLMADI BAŞKA MESLEKLER DÜŞÜN...2 YILLIK SAĞLIK BÖLÜMLERİ GİBİ..MESALA RADYOLOJİ..
bilgisayar alanında iş aradığım için onu istiyordum aslında
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme