Şimdi Ara

Hangi üniversite ? [sen olsan..?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben 2011 dgs ile geçiş yapmak istiyorum fizik bölümüne.

epeyce araştırdım ancak bir bilgiye ulaşamadım.

Şimdi önümde seçebileceğim odtü ve boğaziçi dışında hemen hemn tüm üniler var vakıflar haricinde,
    siz olsanız odtü ve boğaziçi tutmasaydı hangi üniversitenin fizigine okumak isterdeniz neden ?

tercihleirmi vereceğim bir el atıverin hele :))

1.Boğaziçi (295)
    2.Odtü (284 )
    3.istanbul üni (276)
    4.yıldız teknik üni (274)
    5.ankara üniversitesi (274)
    benim puanım ise 288 yüksek ihtimal ile odtü ve boğaziçi dışındaki 3ncü tericih olacak. o sebebple 3ncü tercih çok önemli.
    ben bu şekilde düşünüyorum , siz olsanız sıralamayı nasıl yapardınız?

Şimdiden saolun.

• yokmu şu konuyu canlı tutacak bir kişi uleynnn :))
  • Bende tarım makinaları tercih edicem
    Bakarız dostum ; )
    Edit;
    Baktimda puanın yüksek sayılır senin
    Benim puan 260 kusur
    Bu sene gitmezsem seneye ilklerdeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregök -- 24 Ağustos 2011; 21:48:57 >
  • yıldız teknik veya itü isterdim
  • Ya odtu tutar bosver sen gel odtuye takiliriz :D
  • önce itü sonra hacettepe
  • 5 puandan fazla oynama olursa benim Kocaeli üni. işi büyük ihtimalle yatacak.Hatta daha fazlası olursa tüm tercihlerden patlayabilirim.

Bende şehrin güzelliğine göre sıraladım tercihleri ama bence Yıldız Teknik iyidir.

Bu arada inşallah memnun olursun malum 4 sene daha okuycaz.

Etti 6 sene,doktor gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boğaziçini zorla
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

5 puandan fazla oynama olursa benim Kocaeli üni. işi büyük ihtimalle yatacak.Hatta daha fazlası olursa tüm tercihlerden patlayabilirim.

Bende şehrin güzelliğine göre sıraladım tercihleri ama bence Yıldız Teknik iyidir.

Bu arada inşallah memnun olursun malum 4 sene daha okuycaz.

Etti 6 sene,doktor gibi.

Neden 4 sene okuyasın ki !

2 yıllığı bitirdikten sonra Azerbaycan veya Makedonya'ya mezun olduğun bölüm ile ilgili lisans yapabilirsin hemde 2,5 yılda.Çünkü 2 yıl lisans yarım dönemde dil dersi fiyatlarıda o kadar yüksek değil + Türkiye ile denkliği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgür41 -- 24 Ağustos 2011; 23:27:39 >

• mecbur 4 sene okuyacagız intibagı kaldırdılar derslerden muaf olmaya çalışacagız bazı dersler sayılacak ama sonuç olarak 1-2 tanesi o sebeple 4 sene daha garanti okuyacagız hazırlık olmaz ise.
  • 3-yıldız teknik üni
    4-istanbul
    5-sonra ankara
  • Dgs işi bitti artık agustos ayının başında saçma bir yönetmelik çıkararak herşeyi baltaladılar.Benimde puanım fena değil ama hevesime limon sıktılar öylesine tercih yapacağım.
  • Dgs ile elektronik ve haberlesme muhendisligini kazanmak icin gereken net sayilari ve puanlar nedir arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.