Şimdi Ara

Hangi ülkelerde sünnet yaygın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müslüman ülkeler haricinde. ABD'de cok yaygınmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ortadoğuda

• İsrail.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

ortadoğuda

Ortadoğu ülke mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

quote:

ortadoğuda

Ortadoğu ülke mi?

Orta Doğu'daki ülkelerde.
  • Bilmiyorum ama çoğu zorno starı sünnet oluyor.
  • Amerika

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muslumanlar basta olmak uzere , yahudiler , bir kısım hıristiyanlar. Vede ilkel kabileler. Birde kadın sunneti var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

quote:

ortadoğuda

Ortadoğu ülke mi?

Orta Doğu'daki ülkelerde.

Müslüman ülkeler haricinde

• Dostum Sünnet dinlerden önce geldiği söylenir. Bütün dinler (4 semavi din) sünneti kabul eder ve yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

Bilmiyorum ama çoğu zorno starı sünnet oluyor.

Cunku penisi hep ereksiyon halinde iken goruyorsun o yuzden sunnetliymis gibi gorunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

quote:

Cunku penisi hep ereksiyon halinde iken goruyorsun o yuzden sunnetliymis gibi gorunuyor

Hayır şaka yapmıyorum ciddiyim araştır istersen
  • quote:

quote:

quote:

Bazi hiristiyanlar sunnet oluyor ama geneline gore kiyaslarsan cok az, kaldi ki sunnet dinsel bir tema, zornocular neden yaptirsin ki? Belki vardir aralarinda ama bu demek degil hepsi sunnetli sunnetin bilimsel hic bir degeri yok ayrica.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bazi hiristiyanlar sunnet oluyor ama geneline gore kiyaslarsan cok az, kaldi ki sunnet dinsel bir tema, zornocular neden yaptirsin ki? Belki vardir aralarinda ama bu demek degil hepsi sunnetli sunnetin bilimsel hic bir degeri yok ayrica.

Öhm öhm,

Sünnet, penis başını kaplayan mukozal dokunun ve deri tabakasının cerrahi olarak kaldırılmasıdır. Bu çifte tabaka daha çok sünnet derisi (penis üst derisi) olarak bilinmektedir

Sünnet için öne sürülen tıbbi nedenler : UTI'nin, yani üriner yol enfeksiyon olasılığının azalması, penis kanseri olasılığının azalması, bu erkeklerle ilşki kuran kadınlardaki rahim kanseri riskini azalması, ve cinsel hastalık olasılığının azalmasıdır.

Sünnetin, haz barajını yükselterek erken boşalma sorununu tedavide etkili olduğu yönünde veriler de vardır.

Normalde sünnet, tıbbi olarak bazı hastalıkların tedavisi olarak uygulanmaktadır. Balanit Kserotika Obliterans (erkek penisi ve bölgesindeki deride meydana gelen bir hastalık), fimoz (penisin ereksiyon sonrası tamamen deri içerisine çekilememe hastalığı), balanit (penis iltihabı), postit (ön deri iltihabı) ve bazı idrar yolu iltihapları bu hastalıklara örnek olarak gösterilebilir.

sünnetin bazı önleyici etkileri olduğuna dair, göz ardı edilemeyecek kadar güçlü veriler de bulunmaktadır. Bunların başında da Dünya Sağlık Örgütü tarafından tespit edilip onaylanmış olan bir araştırma bulunmaktadır: Afrika'da yapılan araştırmada sünnetli erkeklerin sünnetsizlere göre %38-66 arası daha az HIV (AIDS virüsü) kaptığı tespit edilmiştir.

Alıntıdır.

5 dakikalık bi araştırmada bunlar çıktı kardeş gerisini sen düşün.

Ayrıca avrupada sünnütli insan sayısı sandığından daha çok emin ol.

• [Vampir] kullanıcısına yanıt
    Penis kanseri dedikleri bir insanin basina simsek dusmesi oranina esittir. Asil sunnetli insanlarda erken bosalma yasanir ve dunyada sunnet esnasinda yaralanan ve yanlis tibbi uygulamaya maruz kalmis binlerce insan var ve bunlarin gerin donusu yok artik! Penis uzerinde fazladan bir deri yok ki kesesin, suanda sunnetli olanlarda gorulen en yaygin sorun ereksiyon halde iken penisin ihtiyaci olan derinin olmayisi . Penis basinin islak olmasi binlerce sinirin yasamasi icin gereklidir sunnet olduktan sonra bu kisim hissislesir ve sinirler korelir.

Ayrica Dunya saglik orgutu sunneti tesvik etmiyor, Afrikada yapilan sunnet Aidse karsi alinan yuzlerce korunmadan sadece bir tanesidir ve sunnet burada %50 oraninda bu hastaliktan korunmayi sagliyor, bu demek degildir ki dunyadaki tum erkeklerin pipisi kesilmeli. Sadece tibbi bir zaruriyet oldugu zaman yapilabilir ve bu bolgesel onlemdir. Tum avrupa sunneti yasaklanmaya calisiliyor, sadece orada yasayan yahudi ve muslumanlar karsi cikiyorlar.

http://www.evrimagaci.org/makale/330

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

İsrail.

http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/235609/afrikadan-degisik-sunnet-gelenegi-18

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.