Hepsini araştırdım Arkadaşlar bununla ilgili onlarca konu da açıldı biliyorum. Hepsini de okudum ama bana uygun olanını bulamadım. Kimi az TV izlerim kimi çok maç izlerim vs. demişler. Benim amacım yeni HD tv aldığım için HD yayın izlemek. Ve Ntvspor tv8 kanal a gibi yabancı ligleri veren kanalları izlemek. Çok araştırma yaptım 1- Digiturk kurulum beleş başlangıç belgesel ve spor paketi 23 TL. Dandik spor paketi ama eurosport falan 2- Dsmart HD alırsam 30 TL 3- Tivibu internet bağlantısı ile çalışıyor tam verim alınmıyormuş 4- Kablotv desem az kanal var HD varmı bilmiyorum. 5- Teledünya SD kutu bedava veriyor HD vermiyor o para ile tuzlu geliyor.
Bunlara baktığımda Digiturk ayda 23 TL geliyor. Ama bugun antenci kafamı karıştırdı. Gel dedi sana DREAMBOX takalım hem daha çok HD yayın var dedi. 6 ayda 1 kere 100 TL server parası var dedi. Bir de cihaz parası dedi. Sizce ne yapayım. Dreambox kuracak biri varmı İzmir de güvenilir server satan çanak ve receiver kurulumu yapan? Yoksa digi alıp hiç ugraşmayım mı? Yardımlarınız ve okuduğunuz için teşekkür ederim.
Tam benlik konu takipdeyim
ben de cevap bekliyorum ama bu gidişle kendi başımızın çaresine bakacağız galiba.
ben dsmartı yeni iptal ettirdim biraz araştırıyorum şu an, digitürk ün belirttiğiniz şekli biraz daha uygun gibi bence...
Dsmart ı neden iptal ettiniz öğrenebilirmiyiz? Bence de şu an en uygun Digiturk. Ayda 23 TL. kurulum çanak ücretsiz.
ben internet artı dsmart birlikte kullanıyordum erotik hariç bütün kanallar açıktı sözleşme süresi doldu yeni sözleşme için kullandığım dsmart cihazını hd cihaz ile değiştirmelerini istedim, eski aboneliklerimi iptal ettirmeden olmayacağını söylediler, açıkçası son zamanlardada sinema kanalları ve diğer kanallar bana sanki eski kalitelisinde değil gibi geldi (farklı düşünenlere saygı duymakla birlikte) tekrarlar benzer şeyler v.s., en azından hd falan olsa bir nebze belki biraz değişik gelir diye düşündüm, onuda yeniden farklı abonelikle ve fiyatla sundukları için benim için fazlada cazip bir şeyi kalmadığını düşünerek bu yüzden iptal ettirdim.
Dsmart kullanmış biri olarak şimdi ne bağlatmayı düşünüyorsunuz? Ben sadece hotbird ve turksat uydusu ile TV izledim.
ben aslında daha öncede uzun süre digitürkte kullandım spor paketli olarak, ondada kafama yatmayan bazı uygulamalar yüzünden iptal etmiştim şimdi bu yeni kampanyalarında bazı şeyler biraz düzelmiş gibi, dt nin sinema paketini daha önce hiç kullanmadım, bakalım bir ihtimal olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: Poyri
Hepsini araştırdım Arkadaşlar bununla ilgili onlarca konu da açıldı biliyorum. Hepsini de okudum ama bana uygun olanını bulamadım. Kimi az TV izlerim kimi çok maç izlerim vs. demişler. Benim amacım yeni HD tv aldığım için HD yayın izlemek. Ve Ntvspor tv8 kanal a gibi yabancı ligleri veren kanalları izlemek. Çok araştırma yaptım 1- Digiturk kurulum beleş başlangıç belgesel ve spor paketi 23 TL. Dandik spor paketi ama eurosport falan 2- Dsmart HD alırsam 30 TL 3- Tivibu internet bağlantısı ile çalışıyor tam verim alınmıyormuş 4- Kablotv desem az kanal var HD varmı bilmiyorum. 5- Teledünya SD kutu bedava veriyor HD vermiyor o para ile tuzlu geliyor.
Bunlara baktığımda Digiturk ayda 23 TL geliyor. Ama bugun antenci kafamı karıştırdı. Gel dedi sana DREAMBOX takalım hem daha çok HD yayın var dedi. 6 ayda 1 kere 100 TL server parası var dedi. Bir de cihaz parası dedi. Sizce ne yapayım. Dreambox kuracak biri varmı İzmir de güvenilir server satan çanak ve receiver kurulumu yapan? Yoksa digi alıp hiç ugraşmayım mı? Yardımlarınız ve okuduğunuz için teşekkür ederim.
arkadaşım...dreambox 800 hd receiverim ve limitsiz internet bağlantımla aldığım 6 aylık serverimin son ayının içindeyim...merkezi uydu sistemiyle hotbird üzerinden sd ve hd avrupa şifreli paket yayınlarını izlerken son derece memnunum...izmir-çankaya güvenilir çanak anten ve receiver kurulumu yaparak server satan uyducular vardır...hd-smart full paket,türksat-digitürk,süperplay-sinema tv yeni paketi ve kablolu yayın-teledünya aboneleriyim...televizyon seyrederken müthiş keyifleniyorum...bilgilerinize sunarım...
İzmir Çankaya da nereye gitmemi önerirsin gidip yüz yüze konuşayım yoksa digiturk bağlatacağım
cemil bey selamlar, forumda okudum yazınızı, bir arkadaşım da 800hd kullanıyor,mavişehir soyak sitesinde fiber internetle hem de..fakat takılmalar oluyor çok sık olmasada,bu tarz sorunlar yaşıyormusunuz?çankayada kimi önerirsiniz?ve okuduğuma göre bir çok aboneliğiniz var,bu abonelikler ne işe yarıyor ve ücretlendirilmeleri nelerdir? size zahmet olmazsa bilgilendirme yapabilirmisiniz? teşekkür ederim şimdiden.
server olayı bildiğim kadarıyla fiber yada adsl farketmez. takılmalar serverin kalitesiyle alakalı olsa gerek.
ben de izmirdeyim bu konuda çankayada nereye gitmek lazım referans var ise pm atabilirsiniz KARTİLKİSİ.
Ben de yüzde 90 Dream dünyasına katılacağım. Anlatılanlar ve kullananların yorumlara göre.
quote:
Ben de yüzde 90 Dream dünyasına katılacağım. Anlatılanlar ve kullananların yorumlara göre.
arkadaşım...yüksek çözünürlüklü şifreli uydu yayınları dreambox rüyasına katılmanı şiddetle tavsiye ederim...uydu alıcımda zapping yaparak televizyon seyretmekten keyif alıyorum...dikkatinizi çekerim...
quote:
Orijinalden alıntı: kartilkisi
quote:
arkadaşım...yüksek çözünürlüklü şifreli uydu yayınları dreambox rüyasına katılmanı şiddetle tavsiye ederim...uydu alıcımda zapping yaparak televizyon seyretmekten keyif alıyorum...dikkatinizi çekerim...
Ligtv şampiyonlar ligi varmi ve kutu sonra aylık ücret ne kadar bilgi verirmisiniz bu server falan anlamadım da
quote:
Orijinalden alıntı: help21
quote:
Orijinalden alıntı: kartilkisi
quote:
Ligtv şampiyonlar ligi varmi ve kutu sonra aylık ücret ne kadar bilgi verirmisiniz bu server falan anlamadım da
arkadaşım...yerli şifreli platformlarla ilgili illegal internet card sharing karşıyım...d-smart full paket ve türksat-digitürk yasal aboneleriyim...avrupa şifreli paket yayınlarını dreambox paylaşımla seyrediyorum...6 aylık 150 lira peşin ödemiştim ve 3,5 hafta sonra serverimin süresi dolacak...bilgilerinize sunarım...saygılarımla...
Konu bifaz eksi işini halletmiştirsin büyük ihtimal ama ben fikrimi yazmak istedim şuan atlanta hd box var 6 aylık yazılımlı cihaz parası ve yazılım ile fiyatı 450 civarı ilk alımda olan fiyat bu 6 aylık yazılım yebileme fiyatı ise 80 Tl civarı yazmadan geçemedim.
en çok ÜCRETSİZ ŞİFRESİZ HD kanal hangi uyduda??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme